Fransa, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Blockchain Bileti Dağıtabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin hızla gelişmesi ile beraber bu alandaki yeni gelişmelerde artış gösteriyor diyebiliriz. Hemen hemen birçok farklı alanda Blockchain teknolojisi kullanılmaya başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; Fransız hükümetinin Olimpiyat komitesi, Paris 2024 Olimpiyatlarını taraftarlar için Blockchain teknolojisini kullanmaya karar verdi.

Fransa’dan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Blockchain Bileti

Son haberlere göre, Fransız hükümetinin Olimpiyatlar için bakanlar arası delegesi Michel Cadot, 2024 Olimpiyatları için olası değişiklikleri içeren bir raporu Fransa Başbakanı’na sundu.

Öyle ki Fansız hükümetinin Olimpiyat komitesi, Paris 2024 Olimpiyatlarını taraftarlar için Blockchain teknolojisini bilet sistemine entegre etmek istiyor. Bu hamle ile beraber izleyicilere kişiselleştirilmiş devredilemez geçişler sağlayabilmeyi amaçlıyor.

İlginizi çekebilir: Elon Musk, İlk Kez Twitter Çalışanları ile Görüşecek

İzleyiciler, Blockchain teknolojisini kullanarak dönen bir QR kodu aracılığıyla bunları elde edebilecekler. Mekana girdikten sonra herkes check-in yapacak ve biletlerini devre dışı bırakacak.

Michel Cadot konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu hükümler, 2023 Rugby Dünya Kupası ve 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları için şimdiden planlandı ve Fransa Açık tenis turnuvaları gibi büyük etkinlikler tarafından uygulandı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fransa, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Blockchain Bileti Dağıtabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!