BlockchainCom, .eth Rakibi Alan Adı ile Yeni Hamle Yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto firması Blockchain.com yaptığı açıklama ile, .eth alan adına rakip olarak alan adı vereceğini söyledi. Kullanıcılar bu alan adlarını ücretsiz olarak alabilecek.

Ücretsiz .blockchain Alan Adı Nasıl Alınır?

BlockchainCom tarafından yapılan blog gönderisine göre kullanıcılarının Unstoppable Domains tarafından desteklenen ücretsiz “.blockchain” alan adı almalarına izin verecek. BlockchainCom’un bu hamlesi Ethereum Name Service’e bir meydan okuma olarak yorumlandı. Kullanıcılara verilecek olan bu ücretsiz alan adları, 82 milyon kayıtlı kullanıcısı olan Unstoppable Domains kurulan ortaklık neticesinde verilecek. Verilecek bu alan adları kripto adreslerine bağlı alanlar üzerinde çalışan bir NFT alan adı sağlayıcısı ve dijital kimlik platformu olarak kullanılabilecek.

İlginizi çekebilir: Consensus 2022’nin Üçüncü Gününde Neler Yaşandı?

Hizmetin tam olarak önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcıların kullanımına açılacağı belirtildi. Blockchain.com cüzdanı kullanıcıları, cüzdanlarıyla ilişkilendirilebilecek ücretsiz bir alan adı talebini internet sitesi üzerinden verebilecek. Bu sayede karmaşık karakter ve rakamlardan oluşan kripto adresleri okunabilir olacak ve kullanıcılar bu alan adlarını kolayca hatırlayabilecek. Firma yeni hizmeti için şu örneği veriyor:

bc1qw508d6qejxtdg4y5r3zarvary0c5xw7kv8f3t4 gibi uzun karmaşık cüzdan adreslerini kopyalayıp yapıştırmak yerine john.blockchain gibi hatırlaması kolay bir alan adı yazabilirsiniz.

Firma ayrıca .x, .nft, .wallet, .coin, .bitcoin, .dao ve daha pek çok alan adı uzantısına destek verdiğini açıkladı. Son olarak Blockchain.com’un bu ücretsiz servisinin rakibi olan Ethereum Name Service’in 5 karakterden uzun alan adları için yıllık 5 dolarlık bir ödemesinin olduğunu belirtelim.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlockchainCom, .eth Rakibi Alan Adı ile Yeni Hamle Yapacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!