Önceki Bitcoin Öngörüleri Tuttu: Düşüş Bu Tarihte Bitecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki Bitcoin tahminleri tutan Nigel Green, BTC’nin fiyatındaki düşüşün ne zaman sona ereceğini açıkladı. Buna göre analist, yatırımcıların odaklarını yakında BTC gibi daha riskli varlıklara kaydıracaklarını tahmin ediyor. Ayrıca, bunun yıl sonuna doğru lider kripto para biriminin fiyatını artıracağını öngörüyor. İşte ayrıntılar…

Bitcoin düşüşü ne zaman bitecek?

DeVere Group’un CEO’su ve Kurucusu Nigel Green’e göre yatırımcılar, 2022 yılının 4. çeyreğini beklemeli. Bu dönemde Bitcoin fiyatı, dolar değerlemesinde “önemli bir sıçrama” yaşayacak. Ona göre, birincil kripto para birimi küresel borsalarla yüksek oranda ilişkili. Ayrıca fiyatta yaşanan düşüş, son bulmaya hiç olmadığı kadar yakın.

Green, yakın tarihli bir açıklamada, izleme hizmetlerinin, içerideki kişilerin bir satın alma çılgınlığı içinde olduğunu ortaya çıkardığını söyledi. Ayrıca bu nedenle, Bitcoin fiyat hareketinin dibi görmesinin oldukça yakın olduğunu da ekledi. Buna göre, kripto paranın dibe ulaşmasının yakın olduğunu ifade eden oldukça iyi göstergeler var.

BTC ne zaman yükselişe geçecek?

Green, birçok insanın mevcut durumdan yararlanarak kripto varlıklarını daha düşük fiyatlardan alacağını öne sürüyor. Ek olarak, bu sayede uzun dönemde servetlerini katlayacaklarını ifade ediyor. Bununla birlikte Green, yatırımcıların odaklarını yakın gelecekte BTC de dahil olmak üzere daha riskli varlıklara kaydıracağını öngörüyor. deVere Group’un yöneticisi, Bitcoin fiyatıyla ilgili şunları dile getirdi:

“Dünyanın önde gelen dijital para birimi için yakında bir boğa koşusu göreceğimize inanıyorum. Bu boğa koşusu, yılın dördüncü çeyreğinde önemli bir sıçramaya yol açacak.”

Green, yükseliş tahminin bir diğer nedenini ise enflasyon olarak açıkladı. Buna göre birçok kişi, yükselen enflasyon oranlarına karşı BTC’yi bir önlem olarak görüyor. Dijital altın olarak kabul gören Bitcoin’in maksimum arzı 21 milyon adet. Bununla birlikte, yeterince parası olan herkes varlığa erişip satın alabiliyor. Hareket, enflasyonun rekor seviyelere ulaştığı ülkelerde yaygın. Örneğin; Türkiye, Brezilya ve Nijerya gibi ülkelerde yatırımcılar, kripto paralara akın ediyor.

Kurumsal yatırımcılar önemli bir faktör olacak

Green ayrıca, Bitcoin projesinin büyük finansal kurumsal yatırımcıların dikkatini çekeceğini de tahmin etti. Ona göre kurumsal yatırımcılar, BTC’nin, kendilerine sermaye, uzmanlık ve itibar çekiciliği getirdiğini düşünüyor. Son olarak, yönetici ve yasa koyucuların önümüzdeki aylarda kripto sektörüne kapsamlı düzenlemeler getirmesini bekliyor. Böylece yatırımcılar, kripto paralarla uğraşırken ek güvenceye sahip olacaklardır:

Kaçınılmaz olduğuna inandığım düzenleme hem perakende hem de kurumsal yatırımcılara daha fazla koruma ve dolayısıyla daha fazla güven sağlayacaktır.”

Green’in tutan Bitcoin tahminleri

DeVere Group’un CEO’sunun Bitcoin fiyatıyla ilgili tahminlerinde oldukça isabetli olduğunu belirtmekte fayda var. CEO, Rusya-Ukrayna savaşının BTC’nin değerini ay sonuna kadar 50.000 dolara çıkarabileceğini öngördü. Varlık, bu seviyeye ulaşmaya çok yakındı ve 29 Mart’ta yaklaşık 48 bin dolara ulaştı. Nisan 2021’de, BTC’nin, 2021’in sonuna kadar tüm zamanların en yüksek fiyatını geçeceğini tahmin etti. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Bitcoin fiyatı, geçen yıl Kasım ayında, neredeyse 70.000 dolara yükselerek ATH yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Önceki Bitcoin Öngörüleri Tuttu: Düşüş Bu Tarihte Bitecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!