Helium, Çoklu Ağ Protokolü Çalışmalarını Hızlandırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Helium Network uzun süredir Blockchain ağ performansı iyileştirmeleri ve güncellemeleri üzerinde yoğun bir çalışma yürütüyordu. Ağdaki işlem sürelerinin kısalması açısından yapılan güncellemelerin başarılı olması sonrası yeni bir protokole geçiş yapmak isteyen geliştirici ekip, amacına ulaşmış gibi gözüküyor. Öyle ki proje, her biri kendi teşvik modeline ve yönetimine sahip sınırsız sayıda kablosuz protokolü destekleme önerisi için yeni bir model genişletme planı ile hayata geçiyor.

İlginizi çekebilir: Huobi, Web3 ve DeFi Odaklı 1 Milyar Dolarlık Fon Duyurdu

Helium Network Çoklu Ağ Protokolünü Hızlandırıyor

Helium Network, bant genişliği sağlayan ve nesnelerin internetinden (IOT) veri toplayan kripto destekli merkeziyetsiz bir kablosuz ağ inşa ediyor. Bu alandaki çalışmalarını hızlandıran proje, yeni ağ performans iyileştirmeleri ile son dönemde oldukça önemli bir atılım gerçekleştirdi. Bugün ise 5G ile başlayarak, Helyum Ağının, 5G kapsama alanı sağlayan etkin nokta sahiplerini ödüllendirmek için MOBILE adlı yeni bir token’a sahip olacağı açıklandı.

Çoklu ağ protokolü ile birlikte Helium, diğer ağlar birleştiğinde, her ağ protokolünün kendi token’a ve yönetimi olmasına olanak tanıyacak. Bununla birlikte her yeni token HNT tarafından desteklenecektir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Helium, Çoklu Ağ Protokolü Çalışmalarını Hızlandırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!