Samsung Asset Management, Blockchain ETF’sini Piyasaya Sürecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün hızlı bir şekilde benimsenmesi ile beraber borsada işlem gören fonlarda (ETF) oldukça popüler hale geldi. Bu kez çıkan haberlere göre; Samsung‘un yatırım kolunun yerel bir yan kuruluşu olan Hong Kong merkezli Samsung Asset Management (SAMHK), Blockchain temalı bir borsa yatırım fonunu (ETF) piyasaya sürüyor.

Samsung Asset Management, Blockchain ETF’si Geliyor

Hong Kong merkezli Samsung Asset Management (SAMHK) tarafından yapılan açıklamaya göre; firmanın Samsung Blockchain Technologies ETF’sini 23 Haziran’da Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda piyasaya sürmeyi beklediğini duyurdu.

Duyuruya göre, SAMHK, yeni yatırım ürününü Asya’nın yanı sıra “Hong Kong’da ilk küresel Blockchain ile ilgili ETF” olarak konumlandırıyor.

İlginizi çekebilir: Cardano’nun CEO’su: Cardano Katlanarak Büyüyor

SAMHK yatırım başkanı Carmen Cheung, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Blockchain teknolojisi tabanlı uygulamalara yönelik artan talebe dikkat çekerek, endüstrinin gelecekte büyümesini tahmin ederek şunları söyledi:

Veri işleme ve depolama talebi, dijital dünyamızın evrimi ile hızlanacak. Blokchain teknolojileri ayrıca veri verimliliğini, güvenliğini artırmak ve erişilebilirlik süresini kısaltmak için farklı işletmeler için yaygın olarak kullanılacak Bunu dijital dönüşümde geleceğin trendlerinden biri olarak görüyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Samsung Asset Management, Blockchain ETF’sini Piyasaya Sürecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!