Cardano’nun CEO’su: Cardano Katlanarak Büyüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken projeler de gelişimlerini sürdürüyorlar. Son dönemde birçok önemli Blockchain ağının önemli yükseltmeler yaptığına şahitlik ettik. Son olarak önemli bir güncellemeye daha hazırlanan Cardano ağı, Vasil Hard Fork’u ile ağ üzerinde oldukça önemli ve kritik güncellemelere gidiyor. Konu hakkında konuşan Cardano CEO’su Charles Hoskinson‘a göre ise Cardano katlanarak büyüyor.

Cardano’nun CEO’suna Göre Cardano NFT’ler Konusunda İddialı

Cardano’nun kurucu ve CEO’su Charles Hoskinson Cardano ekosistemine olan güveni ile sık sık gündeme gelen bir isim. Yakın zamanda gerçekleşmesi planan yükselme konusunda da oldukça iddialı ve rahat olduğunu belirten CEO, Cardano Vasil yükseltmesini “ölçeklenebilirlik tarafı ve ayrıca geliştirme deneyimi ile ilgili bir dizi iyileştirme” olarak nitelendirdi.

Güncelleme hakkında yorumlarda bulunan Hoskinson, şu detaylara da yer verdi:

İlginizi çekebilir: Felix Capital 600 Milyon Dolar ile Web3 Girişimlerini Bekliyor

“Performansı artırmanız gerekiyor, artan talebi karşılayabilmeniz gerekiyor. Cardano’daki işlem hacmine bakarsanız, şu anda katlanarak büyüyoruz. Böylece gerekirse, bu ekosistemi idare edebildiğimizden emin olmak için bazı yükseltmeler getirebilirsiniz”

Son olarak Hoskinson’a piyasaların son dönemdeki hareketleri sorulduğunda CEO şunları kaydetti:

“Ayı piyasaları aslında oldukça rahat. Şahsen şu anda yaklaşık altı ayı piyasasından geçtim ve her seferinde, büyük gelişmeler gördük. Akıllı sözleşme devrimi buradan geldi. DeFi devriminin çoğu buradan geldi. “

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano’nun CEO’su: Cardano Katlanarak Büyüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!