Kripto Kâhini, Bitcoin ve Altcoinler İçin Felaket Tahminler Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaygın olarak takip bir kripto analisti, takipçilerini Bitcoin (BTC)’nin daha fazla düşebileceği konusunda uyarıyor. Analist ayrıca, lider altcoin Ethereum’un (ETH) durumunu da inceliyor.

Capo’nun Bitcoin analiz sonuçları ne gösteriyor?

Crypto Capo takma adlı analist, BTC grafik analizinin Bitcoin ayıları için iyi, boğalar için ise kötü haber olduğunu söylüyor. Kripto kahini olarak da bilinen analistin isabetli tahminlerine, Kriptokoin.com’un bu makalesinden bakabilirsiniz. Bu doğrultuda analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Hayır, bu yükseliş değil.

BTCKaynak: CryptoCapo_/Twitter

Capo, bu yıl 2 Mayıs’ta paylaştığı bir grafiği işaret ediyor. Bu şekilde yorumlarını netleştiriyor. Ayrıca analist, takipçilerine “Yükselen BTC kanal desteğinin ne kadar süreceğini düşünüyorsunuz?” diye soruyor.

BitcoinKaynak: CryptoCapo_/Twitter

Şimdi Capo, Bitcoin likit hale geldikçe, Mayıs ayındaki tahminlerinin su tutacağına inanıyor. Capo, BTC’nin yakın fiyat düşüşünün, piyasa değerine göre lider kripto varlığını 22.000 dolar aralığına indirebileceğini düşünüyor. Bu bağlamda analist, şunları söylüyor:

Bu fikir aynı kalır.

BitcoinKaynak: CryptoCapo_/Twitter

Bitcoin, yazma sırasında 30.321 dolarda işlem görüyordu. Dolayısıyla Capo’nun vurguladığı 21.865 dolar fiyat hedefine bir gerileme, %27’lik bir düşüşü temsil eder.

Capo ayrıca, Bitcoin için ‘son ayağın’ bugünden itibaren başlayabileceğini düşünüyor. Analizini, matematiksel teknik analiz araçları olan fraktallar ve Fibonacci zaman uzantılarına dayandırıyor. Bilindiği üzere traderlar, bu araçları fiyat hedeflerini tahmin etmek amacıyla kullanır. Analizlerinin sonucu olarak Capo, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Fraktallara ve Fibonacci zaman uzantılarına dayanarak, son adım (kapitülasyon) bugün başlayabilir. Tüm bu aralık, daha fazla uzun parçayı hapsetmek için saf gürültüdür.

Bitcoin

“ETH bu kritik seviyenin altına düştüğünde, gerçek kapitülasyon başlayacak”

Analist, Ethereum’un (ETH) önemli bir psikolojik seviyenin altına düştüğünde büyük bir düzeltmeden geçebileceğini söylüyor. Bu doğrultuda analist  ETH, 1.700 dolarlık desteği ihlal ettiğinde fiyatının önemli ölçüde düşeceğini belirtiyor. Özetle Capo, şunu söylüyor:

ETH 1.700 doları kırdığında, gerçek kapitülasyon başlar.

Bu arada Ethereum, yazı yazılırken 1.811 dolardan işlem görüyor. Ancak Capo, Ethereum’un 1.700 dolarlık destek seviyesi çöktüğünde, 1.000 dolarlık bir fiyata düşebileceğini söylüyor. Bu rakam da ETH’nin mevcut seviyesinden %40’ın üzerinde bir düşüşü işaret ediyor. Analist, şu şekilde açıklıyor:

ETH düşük zaman aralığı. Her zaman daha düşük seviyelere ve bu desteğe zaten birçok kez dokundu. Ana hedef olan 1.000  dolar ile 1.700 dolarlık temiz kırılma ve son ayak indirimini onaylayacak.

ETHKaynak: CryptoCapo_/Twitter

Geçen hafta analist, Ethereum’un yaklaşık 1.700 dolarlık destek seviyesinin beş kez baskıya dayandığını belirtti. Bu minvalde analist, şunları söyledi:

Ciddi soru: Gerçekten bu seviyenin ETH’yi tutacağını düşünüyor musunuz? Bu zaten altıncı dokunuş.

ETHKaynak: CryptoCapo_/Twitter

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Kâhini, Bitcoin ve Altcoinler İçin Felaket Tahminler Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!