Chelan’daki BTC Madencileri Elektrik Ücretlerinde Artışla Karşı Karşıya

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madenciliği ile ilgili olarak birçok farklı alanda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde New York Eyalet Senatosu, Proof of Work temelli kripto para birimlerinde görülen bazı çevresel kaygıları ele almak amacıyla iş kanıtı (PoW) madenciliğini hedefleyen bir yasa tasarısını onayladı. Bununla beraber Washington’un Chelan ilçesindeki Bitcoin (BTC) madencileri elektrik ücretlerinde yüzde 30 artışla karşı karşıya olduğunu belirtmekte fayda var.

Chelan’daki BTC Madencilerinin Başı Elektrik Ücretleri ile Dertte

NewsRadio 560 KPQ tarafından yayınlanan bir rapora göre; Bitcoin madenciliği için gereken elektriğin maliyetinde yaklaşık yüzde 29’luk bir artışla sonuçlanacak olan değişikliğe onay verildi.

İlginizi çekebilir: Consensus 2022, Teksas’ta Kapılarını Açtı

Komisyon Üyesi Garry Arseneault, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bir komisyon olarak yaptığımız ve bir kamu hizmeti kuruluşu olarak yaptığımız şey, bu tür bir talep için yeni bir oran yaratmak için sektör lideriydi.

Bilindiği üzere genel olarak, Bitcoin madenciliği işletmeleri çok daha büyük miktarlarda elektrik kullanıyor. Bu nedenle diğer tüm müşterilerden daha yüksek bir orana aktarılıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chelan’daki BTC Madencileri Elektrik Ücretlerinde Artışla Karşı Karşıya
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!