Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto endüstrisindeki gaziler, şimdiye kadar Dogecoin’in (DOGE) derin sularda sığ sulardan çok daha uzun süredir yüzdüğünün farkındalar. Ve jetonun fiyat performansına bakıldığında, bu serinin çok yakında bitmeyeceği tahmin edilebilir.

Dogecoin’in bir sonraki bölümü…

İyi görünmüyor. Öncelikle fiyat göstergelerine bakıldığında, DOGE aslında grafiklerde daha da düşmeye hazırlanıyor ve bu sefer topluluktan da pek destek görmüyor.

Bollinger Bantları, altcoinin temelin altındaki yakın hareketi göz önüne alındığında, aynı şeyin ilk işaretini doğruluyor ve bu da madeni para üzerinde düşüş etkisi ipuçları veriyor.

Bununla birlikte, düşük volatilite, yani düşük bir fiyat dalgalanması olasılığı sergileyen bantların yakınlığı göz önüne alındığında, DOGE dik bir düşüş gözlemlemeyebilir.

İkincisi, Parabolik SAR’dan aldığı yükseliş trendi desteği azalıyor ve gösterge aktif bir düşüş trendine geçmenin eşiğinde.

Ancak Squeeze Momentum göstergesinden bir miktar geri tepme var, buna göre bu, 45 günden fazla bir süredir yükselişin ilk görünümü.

Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı? 5

Bununla birlikte, geçmişte de, yeşil çubuklar genellikle düşüşün başlangıcında göründüğü ve düşüş eğiliminde kaybolduğu için, bu gösterge bir yükseliş trendi tahmininde oldukça doğru değildi.

Ayrıca, neredeyse bir aydır zirve yapan daha geniş piyasa korkusunun durumu göz önüne alındığında, anlık yükselişin madeni para için pek bir şey yapacağı söylenemez.

Dogecoin Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı? 6

Dogecoin düşmeye başlamadan önce olduğu gibi, yatırımcılar daha kötüye gitmeden önce varlıklarını satarak yüklemeye çalışıyorlar.

Zincir içi verilere göre, şu anda piyasada aktif olan, satın almaya göre çok daha yüksek bir satış teklifi var ve bu, 25 milyonu (2 milyon $) aşan bir marjla.

Dogecoin Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı? 7

Ve savunmalarında, bu hareket, varlığın değeri sadece düşmekle kalmayıp, aslında sonsuza kadar en düşük noktasında olduğu için mantıklı.

Doğal olarak yatırımcılar, davranışlarına yansıyan Dogecoin’e tutunmak için bir neden bulamıyorlar. Fiyatlar daha da düşerse, ki bu en doğal sonuç olabilir, yatırımcılar kesinlikle daha fazla satmaya meyilli olacaktır.

Dogecoin Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı? 8

Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı?
Shiba Inu’nun Konsolidasyonu Büyük Bir Patlamayla Yakında Sona Erecek!
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC Herhangi Bir Muhtemel Yardım Rallisinden Önce 24 Bin Doların Altına Düşebilir!
Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey!
Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!