Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto para piyasası toparlanmaya devam ediyor ve sermayesine 30 milyar dolar daha ekledi. Bitcoin üç haftanın en yüksek seviyesinde işlem görüyor.

Kripto para piyasası toparlanma yolunda devam ediyor ve toplam kapitalizasyonuna 30 milyar dolar daha eklemeyi başardı. Bu, Bitcoin’den değil, aynı zamanda birkaç altcoinden de ciddi artışların arkasında gerçekleşir.

Bitcoin Ani 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıktı

Bitcoin’in fiyatı son 24 saat içinde %3,3’lük bir artış daha kaydetmeyi başardı.

Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi! 3

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, bu BTC için 11 Mayıs’tan bu yana en yüksek fiyat tam olarak tüm Terra ekosisteminin çöküşünü takip eden devasa piyasa dökümünden önce.

Bitcoin’in hakimiyeti tüm pazara göre payını ölçen metrik son 24 saat içinde aşağı yukarı sabit kaldı. Bu, birincil kripto para biriminin ve altcoin piyasasının el ele hareket ettiğini gösteriyor.

Cardano %28 Arttı, Altcoinler Yeşil

Son birkaç gündür ilk 10’un en baskın altcoin’i şüphesiz Cardano oldu. ADA’nın fiyatı üç günde %50’den fazla arttı ve yalnızca son 24 saatte neredeyse %30 arttı.

Bitcoin Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi! 4

Bununla birlikte, diğer birçok kripto para birimi de kayda değer kazanımlar elde ediyor. NEAR gün içinde %9 arttı, XLM yaklaşık %7 arttı vb.

Son 24 saat içinde en çok kazanan altcoin, %50’ye yakın bir oranda WAVES. Öte yandan, Luna Classic (LUNC) en çok kaybetti yaklaşık %20. Yine de, muadili olan LUNA’nın (Terra 2.0’ı okuyun) yaklaşık %40 arttığını belirtmekte fayda var, Binance’de bu sabah erken saatlerde bir alım satım başladı.

Genel piyasa duyarlılığı da son 24 saat içinde iyileşti. Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi’nden elde edilen veriler, dün 10’dan şu anda 16 seviyesinde oturduğunu gösteriyor. Ancak bu yine de bir “aşırı korku” halidir.

Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi!
Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat…
LUNA 2.0 %40 Fırladı, Binance’de İşlem Görmeye Başladı!
Bitcoin: Koparma Potansiyelini ve Yatırımcıların Bundan Nasıl Yararlanabileceğini Ortaya Çıkarmak
Bitcoin 30 Bin Doları Geri Aldı, İşte Bir Sonraki Artış Hedefi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!