Yeni kripto-Formula 1 ortaklıkları, F1 Monaco GP'de ön plana çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğu, NFT ve fan tokenlerinden çok yıllık ortaklıklara kadar F1 ortamını çeşitli yollarla desteklemeye devam ediyor.

Kripto tüm dünya geneline yayılmış durumda ve Formula 1 (F1) de bu yayıldığı alanlardan biri konumunda bulunuyor. Kripto topluluğu, NFT ve fan tokenlerinden çok yıllık ortaklıklara kadar F1 ortamını çeşitli yollarla desteklemeye devam ediyor.

Monaco Grand Prix 2022’de F1’in en hızlı pit ekibi Oracle Red Bull Racing (ORBR)’nin, ORBR’nin Tezos blockchaininde basılan 2022 NFT koleksiyonunu piyasaya sürmek adınakripto borsası Bybit ile ortaklığı görüldü. Sınırlı sayıda üretilen söz konusu NFT koleksiyonu, teklif sahiplerinin Red Bull’un geçmiş, bugün ve geleceğinin çeşitli yönlerini temsil eden dijital koleksiyonları topladığı bir açık artırma yoluyla sunuluyor.

Cointelegraph baş editörü Kristina Cornèr’e konuşan Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, iki sektör arasındaki ortaklıkların, genç yatırımcıları F1 hayran kitlesine çektiği için F1’in kriptoyla ortak bir ilişkisi olduğunu ifade etti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Normların meydan okuyucusu Formula 1’in kriptoyla entegrasyonu gerçekten güzel görünüyor. Şahit olduğumuz durum da çok büyük bir birleşim.”

Max Verstappen’in Bybit logosuna sahip F1 arabası. Kaynak: Cointelegraph

Bybit, Red Bull sürücüleri Max Verstappen ve Sergio “Checo” Pérez’in başrollerini paylaştığı ve yeni RB18 otomobilinin lansmanını yaptığı The Search for the Next Level filminin ilk gösterimini yaptı.

Something big is on its way …

Find out more about this next level partnership with @redbullracing!

Catch the full film — out now on the Bybit Race Insider Page: https://t.co/wKhQa6uIqQ #TheSearchForTheNextLevel pic.twitter.com/l5aWurtkbL

— BYBIT (@Bybit_Official) May 24, 2022

Aston Martin F1 de fan katılımı ve yatırım girişimlerini keşfetmek adına kripto borsası Crypto.com ile çok yıllı bir ortaklık anlaşması imzaladı. Crypto.com NFT pazaryeri ise Aston Martin NFT airdrop’ları ve sınırlı sayıdaki koleksiyon ürünlerinin adresi olmaya devam ediyor.

On-track action is about to kick off in Monaco.

Don’t miss a moment of the #MonacoGP weekend.#F1 | @cryptocom

— Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1) May 27, 2022

Bu yıl ayrıca kripto devi Binance de NFT airdrop ve koleksiyonları çıkarma adına Alpine F1 Team ile ortaklık kurdu. Taraftar katılımını bir üst seviyeye taşıyan Binance, 20 Mayıs’ta bir taraftarın Alpine F1 tamircisinin hayatını deneyimlemesine izin veren eşsiz bir etkinlik düzenledi.

Looking forward to spotting #Binance at the #MiamiGP this weekend on the @AlpineF1Team cars. pic.twitter.com/BBEp1HBAYk

— CZ Binance (@cz_binance) May 7, 2022

Ferrari ve blockchain firması Velas, Mercedes ve kripto borsası FTX, Alfa Romeo ve Floki Inu (FLOKI) ortaklıkları, Monaco Grand Prix 2022 sırasında aktif olan birkaç önemli iş birliği arasındaydı.

Fintek devi Deloitte’in yakın zamanda yürüttüğü bir araştırma, blockchain ve kripto paraların potansiyelinin yanı sıra spor endüstrisi için nasıl yeni pazarlar ve gelir fırsatları açabileceğini ortaya çıkardı:

“Spor koleksiyonları, biletlendirme, bahis ve oyun etrafında güçlü bir bağ oluşacak. Kripto paranın potansiyelini ve ilham vereceği eşsiz pazarları daha yeni görmeye başlıyoruz.”

Çalışma aynı zamanda “sezonluk biletlerin ve süitlerin kısmi mülkiyetine ve biletlerin yeniden satış sürecinin yeniden yapılanmasına” izin veren yeni pazarların başlatılma ihtimalini de vurguladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yeni kripto-Formula 1 ortaklıkları, F1 Monaco GP'de ön plana çıktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!