SAND Yatırımcıları, Kayıpları Önlemek İçin Bu Hareket Tarzını İzlemelidir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Alıcılar, 4 saatlik zaman diliminde iki ay içinde ilk kez iki haftadan fazla bir süredir bir dizi daha yüksek çukuru perçinlediler. Bu arada SAND, yüksek likidite bölgesinde Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) yakınında gezinirken yüksek oynaklıktan kaçındı.

Şimdi, piyasa oyuncuları sıkı aşamayı kırmayı hedefleyebilirken, SAND grafiği önümüzdeki zamanlar için oldukça fazla şey bekliyordu.

Genişleyen takozun alt trend çizgisinin altına herhangi bir düşüş, alt’ı bir yükseliş dönüşü öncesinde kısa vadeli bir gerileme için konumlandıracaktır.

SAND 4 Saatlik Grafik

SAND Yatırımcıları, Kayıpları Önlemek İçin Bu Hareket Tarzını İzlemelidir! 3

Daha geniş piyasa tasfiyelerinin ardından, SAND satıcıları Nisan ortasındaki yüksek seviyelerinden yeni bir ivme buldu. Güneye giden yolculuğunda, trend çizgisi direnci (şimdi destek, beyaz/kesikli) önemli bir değer alanı olarak duruyordu.

Yaklaşık %61.3’lük bir düşüş (5 Mayıs’tan itibaren), kripto para birimini 12 Mayıs’ta altı ayın en düşük seviyesine çekti. Altcoin, kendisini 1,13 dolarlık taban çizgisinden seçtiğinden beri oynaklığını azalttı ve iki haftalık bir sıkıştırmada yerini aldı. Bu arada, alıcılar 20 EMA’nın (kırmızı) ötesinde sürdürülebilir bir kapanış bulmakta zorlandı. 

Yükselen bir genişleyen kama kurulumuyla, alıcılar nihayet trend çizgisi direncini desteğe çevirmeyi başardı. Ancak 20 EMA, 50 EMA (camgöbeği) ile yükseliş geçişi yapmayı reddederken, alıcılar muhtemelen trend değiştiren bir ralliyi çekmekte zorlanacaklardır.

Kamanın altında potansiyel bir kırılma, alıcılar bir ralliyi kışkırtmak için adım atmadan önce SAND’ın 1.18 $ bölgesini test etmesine neden olabilir. Bu seviyeden bir geri dönüş, potansiyel olarak bir giriş tetikleyicisi olarak hizmet edebilir.

Gerekçe

SAND SAND Yatırımcıları, Kayıpları Önlemek İçin Bu Hareket Tarzını İzlemelidir! 4

Göreceli Güç Endeksi, satıcıların mevcut yapıda hafif bir avantaja sahip olduğunu gösterdi. Ancak OBV’deki yükseliş ayrışması, kısa vadeli bir yükseliş geri dönüş umudunu canlı tuttu.

%23,6’lık zincirleri kırmak ve sıkıştırma aşamasını kırmak için CMF’nin bir ralliyi sürdürmek için hala sıfır çizgisinin ötesinde bir kapanış bulması gerekiyordu.

Çözüm

Mevcut kurulum SAND için oldukça kırılgandı. Satıcılar daha fazla baskı yapmaya devam ederse, kamanın altındaki herhangi bir kapanış, alt’ın değerinin %6-7’sini 1,18$ bölgesine doğru kaybetmesine yol açabilir. 

Bununla birlikte, OBV 4 saatlik zaman diliminde bir yükseliş ayrışmasını işaret ederken, mevcut aşağı kanalın üzerinde ani bir toparlanma, trendi değiştiren bir hareketten önce sıkıştırma aşamasını uzatabilir.

Son olarak, alt, kral madeni para ile% 97 oranında 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak, bu teknik faktörleri tamamlamak için hayati önem taşır.

SAND Yatırımcıları, Kayıpları Önlemek İçin Bu Hareket Tarzını İzlemelidir!
Üç Günde 18,9 Milyon Dolarlık AAVE Satıldı; Fiyat Beklentinin Tersi mi Gitti!
Dogecoin ‘Uzayın Para Birimi’ Mi Olacak?
Litecoin’in (LTC) MWEB Yükseltmesi Yatırımcıları Etkilemedi mi?
Metaverse Kısa Vadede ‘Önemli’ Para Kaybedecek: Mark Zuckerberg

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için SAND Yatırımcıları, Kayıpları Önlemek İçin Bu Hareket Tarzını İzlemelidir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SAND Yatırımcıları, Kayıpları Önlemek İçin Bu Hareket Tarzını İzlemelidir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!