Tether’ın USDT’si Artık Polygon’da da Kullanılabiliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının en büyük stablecoin’i Tether (USDT), artık eski adıyla Matic Network olarak bilinen Polygon aracılığıyla da kullanılabiliyor.

USDT kullanıcıları onu Ethereum, Solana, Avalanche, Algorand, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama ve Standard Ledger Protocol ağlarında kullanabiliyorlardı. Bunların arasına artık Polygon da eklendi.

Tether tarafından yapılan açıklamaya göre bu gelişme, Polygon ekosisteminin gelişimine katkıda bulunabilir. Günümüz itibarıyla Polygon ağını kullanan 19 binden fazla merkeziyetsiz uygulama bulunuyor.

Bu uygulamaların kullanıcıları Polygon ekosisteminde para transferi yaparken ve bu ekosistemdeki bazı ürün ve hizmetlerden yararlanırken USDT’yi kullanabilecekler.

USDT pek çok farklı blockchainde kullanılabilse de özellikle Ethereum ve Tron ağlarında yoğun olarak kullanılıyor.

Tether yakın zamanda Latin Amerika pazarına yönelik bir hamlede bulunarak, Meksika pesosuna dayalı bir stablecoin geliştirmişti. Şirket, bir yandan da USDT’yi daha fazla blockchaine taşımayı planlıyor.

Tether’ın USDT’si Artık Polygon’da da Kullanılabiliyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether’ın USDT’si Artık Polygon’da da Kullanılabiliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!