Ethereum (ETH ) İşlem Ücretleri Temmuz Ayından Bu Yana En Düşük Seviyelerinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veri analiz platformu Santiment’in son verilerine göre Ethereum (ETH) işlem ücretleri Temmuz 2021 tarihinden bu yana en düşük seviyelerinde bulunuyor.

Santiment, 24 Mayıs tarihinde Twitter üzerinden Ethereum işlem ücretlerinin şu anda en düşük seviyelerde olduğunu gösteren son verilerini paylaştı. Ethereum platformundaki kullanıcıların şu anda her bir işlem için 2,54 dolardan fazla ödeme yapmadığını gösteren verilere göre Ethereum işlem ücretleri, Temmuz 2021 tarihinden bu yana en düşük seviyelerinde bulunuyor.

Ethereum’un ortalama ücretleri aşırı derecede düşük, kullanıcılar şu anda işlem başına sadece 2,54 dolar ödüyor. Bu temmuz ayından bu yana en düşük Ethereum maliyet fiyatı.

Veri analiz platformu paylaşımda ayrıca işlem ücretlerinin 5 doların altına düştüğü zamanlardan sonra çoğu zaman Ethereum fiyatının yükselişe geçtiğini bildirdi.

Tarihsel olarak (ancak hiçbir şekilde otomatik olarak değil), ortalama işlemler 5 doların altına düştükten sonra Etheruem fiyatı yükselir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %2,9 değer kaybeden Ethereum (ETH) haberin kaleme alındığı sıralarda 1.919 dolardan işlem görüyor

Ethereum (ETH ) İşlem Ücretleri Temmuz Ayından Bu Yana En Düşük Seviyelerinde isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum (ETH ) İşlem Ücretleri Temmuz Ayından Bu Yana En Düşük Seviyelerinde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!