Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin önceki gün 30,6 bin dolara yükseldi, ancak kripto piyasası uzun vadeli önyargısında bölünmüş kaldığı için 29 bin dolara düştü. Son birkaç gün, Polkadot ve Loopring gibi bazı altcoinlerin ralli yaptığını gördü. Talebin ve kısa vadeli yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini zaman gösterecek.

Polkadot (DOT) Analiz

Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs 4

Son on gün içinde DOT, 10.57 dolarlık direnç seviyesini geçmeyi başardı ve hatta altına düşmeden önce birkaç gün boyunca bunu destek olarak savundu. Fiyat, boğaların savunması için kısa vadeli bir destek seviyesi olarak 9,22 dolardan düşük bir düşüş kaydetti.

Son dört gün içinde DOT, bir kez daha direnç olarak 10.57 doları yeniden test etmek için 9.22 dolardan yavaşça tırmandı. Alıcılar reddedildi ve RSI, baskı zamanında zayıf düşüş momentumu göstermek için nötr 50 çizgisinin altına gerileyerek 41.63’te durdu.

OBV son birkaç gün içinde yavaşça tırmanıyor ve bu da 9.22 dolar bir destek seviyesi olarak kaldığı sürece yakında 10.57 dolar seviyesine doğru bir baskının gerçekleşebileceğini gösteriyor.

TRON (TRX) Analiz

AnalizPolkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs 5

Mayıs ayının başlarında TRX, 0,062 dolardan 0,092 dolara yükseldiği ve ardından on iki gün içinde 0,065 dolara geri çekildiği için son derece hareketliydi. Geçen hafta, 0,07 dolarlık talep alanından yükseldiği için fiyat biraz daha az oynaktı.

0.082 dolarlık direnç seviyesi, önceki gün fiyatın reddedildiğini gördüğü için kırılmadı ve 0.076 dolarlık alan bir destek bölgesi olarak kaldı. RSI yazı yazılırken 50 seviyesindeydi, bu da momentumun ne boğaları ne de ayıları desteklemediği anlamına geliyordu. Ancak, daha düşük zaman dilimlerindeki piyasa yapısı TRX için yükseliş eğilimindeydi. Bunu desteklemek için CMF, istikrarlı, önemli sermaye akışının alıcılar tarafından piyasaya yönlendirildiğini göstermek için +0.05 işaretinin üzerinde olmuştur.

Loopring (LRC) Analiz

AnalizPolkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs 6

LRC, fiyat 12 Mayıs’ta 0,34 $’a düştükten sonra bir dizi daha düşük ve daha yüksek zirveler yaptığından, daha kısa zaman dilimlerinde yükseliş görünümüne sahip başka bir kripto para. Basın zamanında, fiyat 0,54 $ seviyesini geçerek 0,64 $’ı direnç olarak test etmeden önce 0,54 $’ı bir destek seviyesi olarak onaylamak için yeniden test etmişti.

Müthiş Osilatör, yükseliş momentumunu yansıtmak için yukarı doğru büyük bir artış gördü ve geri çekilmeye rağmen sıfır çizgisinin üzerinde kalmaya devam etti. Bu, boğaların hala kendi tarafında momentum olduğunu gösterdi. Ancak, A/D geçen hafta güçlü bir birikim kanıtı göstermediği için daha az kesindi.

Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı?
Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs
Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!
Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!