İsviçre Bankası Julius Baer, Kripto Varlık Hizmeti Sunacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre bankası Julius Baer, kripto varlık hizmeti sunacak. İsviçre’nin en eski bankalarından Julius Baer, yüksek net değerli bireylere Bitcoin hizmetleri sağlamak için bir deneme programı kurdu.

Bloomberg’e göre, İsviçre’nin en eski finans kuruluşlarından biri olan Julius Baer, en zengin müşterilerine Bitcoin ve kripto varlık hizmetleri sunmak için bir deneme programı başlattı. Danışmanlık, ticaret ve yatırım bu hizmetlere örnektir. Şirketin CEO’su Philipp Rickenbacher, mevcut türbülansın varlık sınıfı için “belirleyici bir an” olabileceğini belirterek kripto para piyasasına da hitap etti.

Firma, müşterilerine kripto hizmetleri sağlamanın yanı sıra, İsviçre’nin iki tam lisanslı kripto bankasından biri olan SEBA Crypto AG’ye yatırım yaptı. Kripto para birimleri, blok zinciri veya merkezi olmayan (DeFi) çözümlerle ilgilenen müşterilerin kendi çalışmalarını üstlenmeleri gerekecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İsviçre Bankası Julius Baer, Kripto Varlık Hizmeti Sunacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!