Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Genel piyasa yapısı, son birkaç gün içinde kendisini düşük volatiliteli, sıkıştırma aşamasına dönüştürdü. Sonuç olarak, Polkadot, Cronos ve FTX Token, yüksek likidite alanlarına yaklaştıktan sonra kısa gövdeli mum çubuklarına tanık oldu. Böylece grafiklerinde kısa vadeli bir platoya ulaşıyorlar.

Boğaların, piyasada devam eden düşüş eğilimlerini önlemek için alım hacimlerinde hala bir artış yaratması gerekiyordu.

Polkadot (DOT) Analiz

Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs 4

On haftadan fazla bir süredir, DOT satıcıları yükseliş direncini test ederek 14.4 $ sınırını zorladı. Son tasfiyeler, satıcıların altcoini birkaç ayın en düşük seviyelerine çekmesi için umutlar yarattı.

Kısa vadeli hareketlere bakıldığında, 14,4 $ seviyesinden aşağı yönlü çekiş, alt’ın değerinin %48’inden fazlasını kaybetmesine neden oldu. Sonuç olarak, altcoin 12 Mayıs’ta 16 ayın en düşük seviyesine geriledi. Daha geniş piyasa yörüngesiyle uyumlu olarak DOT, düşüş eğilimi gösteren bir kamaya işaret ederken kendisini rekor düşük seviyelerinden aldı. Beklenen bir arıza yayınlayın, fiyat  Kontrol Noktasının  (kırmızı) yakınında geziniyor. 10.4$ seviyesinin altında sürekli bir kapanış, kısa vadeli bir düşüşe yol açabilir.

Orta hattın yakınında yelken açtıktan ve tarafsız bir görünüm sergiledikten sonra, RSI  44 işaretlik desteği test etmek için daldı. Bu işaretin altında güçlü bir kapanış, hemen toparlanma şansına zarar verebilir.

Cronos (CRO) Analiz

AnalizPolkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs 5

Satıcılar, 0,33 ila 0,53 dolar arasında üç aydan fazla bir süre boyunca menzile bağlı bir salınım sağladıktan sonra, uzun vadeli tabanı aştılar.

Güneye doğru yolculuğunu ikiye katlarken, CRO değerinin yarısından fazlasını (1 Mayıs’tan bu yana) kaybetti ve 12 Mayıs’ta yedi ayın en düşük seviyesine indi. 

0.17 $ seviyesi, boğalara aşağı kanalda bir kırılmayı kışkırtmak için yeterli rahatlık sunarken, fiyat 50 EMA’sının  (camgöbeği) zincirlerini kırmak için mücadele etti.

Satıcılar, RSI’nın orta çizgisini sürdürülebilir bir şekilde aşma arayışındaydı . Bu işaretin altındaki herhangi bir kapanış, düşüş eğilimi ortaya çıkararak grafiklerdeki toparlanmayı geciktirecektir. DMI okumalarında hafif bir yükseliş eğilimine rağmen, ADX, alt için önemli ölçüde zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

FTX Token (FTT) Analiz

AnalizPolkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs 6

Yukarı kanal (sarı) çöküşün ardından zincirlenmemiş 37 günlük bir satış çılgınlığının ardından FTT, 28 dolar seviyesindeki dokuz aylık taban çizgisinde dinlendi. Bu seviye, iki aylık trend çizgisi direncinde (beyaz, kesikli) duran bir tersine dönüşü hızlandırdı.

Son canlanma nihayet iyi kazanımlar sağladı. Ancak Süper Trend, özellikle flama benzeri düşüş modelinden koptuktan sonra, satıcıları tercih ederken kırmızı bölgede kaldı.

Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs
AAVE: Merak Uyandıran 11 Mayıs Kazası ve Bunun Yatırımcılar İçin Nasıl Bir Nimet Olduğu…
Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB, Haftalık %24’lük Bir Çöküşün Ardından İyileşme Aşaması Oluşturuyor!
Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs
Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!