Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Altcoin piyasası, çoğu altcoinin dört saatlik tekniklerinin aşırı satım işaretine girmesinden sonra son beş gün içinde hafif bir artış gördü. Sonuç olarak, Solana düşen takozunu kırdıktan sonra yükselişe geçti. Bununla birlikte, mevcut yukarı kanalı, kısa vadede hala bir tersine çevirme tehdidi taşıyordu.

Öte yandan, SAND ve EOS, tekniklerinde tarafsız bir duruş sergilerken düşüş eğilimi göstererek büyüdü. 

Solana (SOL) Analiz

Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs 4

SOL’nin beş aylık trend çizgisi direncini (beyaz) kırması, düşen kama sınırları içinde %55,4’lük bir düşüşe neden olan bir ayı koşusunun yolunu açtı. Devasa bir satış baskısının başlamasıyla birlikte, alt grup 12 Mayıs’ta dokuz ayın en düşük seviyesine geriledi.

Alıcılar 43 dolarlık desteği savunmaya hevesli olduklarından, SOL beklenen bir düşen kama kırılması gördü. %38.2 Fibonacci direnci iyi durumda kalırken, satıcılar 58.17$ bölgesindeki son alım rallilerini daralttı.

Alt’ın RSI’si, gücünü aşırı satım bölgesinden geri aldıktan sonra istikrarlı bir büyüme kaydetti. Sonuç olarak, endeks orta çizginin üzerinde bir pozisyon bulurken boğaları tercih etti. Ayrıca, AO, osilatörün sıfır işaretinin üzerine sıçramasına yardımcı olan yükseliş ikiz zirveleri oluşturdu.

The Sandbox (SAND) Analiz

AnalizSolana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs 5

%70.2 Fibonacci direnci yukarı kanal satın alma rallisini çürüttükten sonra, satıcılar fiyatı 1,1$ taban çizgisine kadar çekerek trendi kendi lehlerine çevirdiler. O zamandan beri, %23,6 seviyesi birden fazla kurtarma girişiminden kaçındı.

Şimdi, altcoin 4 saatlik zaman diliminde düşüş flamalarına tanık oldu. 20 EMA’nın (kırmızı) altında sürekli bir geri dönüş, kısa vadede alıcılar için zararlı olabilir.

RSI, son birkaç gündür tarafsızlık için orta çizgiye yakın sallandı. 50 işaretinin ötesinde sağlam bir kapanış bulma yeteneği, satıcıların 1,3 dolar işaretinin altında bir kırılmayı ilerletmek için itme kazanmasına yardımcı olabilir.

EOS Analiz

AnalizSolana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs 6

EOS, boğaların 1.1-1.2$ aralığındaki düşük fiyatları güçlü bir şekilde reddetmesini gösterene kadar (Nisan ayının en yüksek seviyesinden) yaklaşık %61’lik bir düşüş gördü. Bu düşüş, satıcıların 2,2 dolar fiyat noktasında baskı oluşturmaya devam etmesiyle tetiklendi.

Şimdi, üç haftalık trend çizgisi direnci, satın alma geri dönüşlerinde bir engel oluşturmaya devam edebilir. Bu seviyenin altına bir düşüş, kısa vadeli toparlanma sürecini engellerken bir satış avantajını teyit edecektir.

Hafif düşüşlü RSI, dengesinin üzerine çıkamadı, 45 destek ise hemen test zeminleri sunabilir.

Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs
Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs
Bitcoin 30 bin Doları Korurken, Terra’nın UST’si Çökmeye Devam Ediyor ve 0,04 Dolara Düşüyor!
Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir!
Bitcoin’in (BTC) Mevcut ‘Aşırı Satım’ Durumu 30 Bin Doları Aşan Bir Toparlanmayı Tetikleyebilir mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!