Gemini, 100.000 Bitcoin Kredisi İddialarını Yalanladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Gemini, bugün ortaya atılan Bitcoin (BTC) kredisi iddialarını yanıtladı. Kripto para borsası tarafından yapılan açıklamada, bugün herhangi bir tarafa 100.000 BTC kredi verilmediği belirtildi.

Gemini’den 100.000 Bitcoin (BTC) Kredisi Açıklaması

Dünyanın en büyük kripto borsalarından birisi olan Gemini, geçtiğimiz günlerde kripto ödüllü kredi kartı başvurularını askıya aldığını açıklamıştı. Gün içinde Gemini’nin BlackRock ve Citadel’e 100.000 Bitcoin (BTC) kredi verdiği ortaya atıldı. Mevcut fiyatlara göre 3 milyar dolar seviyesinde olan bu kredi iddialarına Gemini’den açıklama geldi.

İlginizi çekebilir: Grayscale, Bitcoin ETF’si için SEC ile Özel Bir Toplantı Yaptı

Özellikle sosyal medya platformlarında geniş yankı bulan Gemini’nin 100.000 Bitcoin kredisi verdiği iddiasına göre, verilen kredi Blackrock ve Citadel’e verildi. Bu verilen kredi ile şirketler Terra’nın stablecoin’i olan Terra USD (UST) ile Bitcoin’leri takas etti. Gemini, yaptığı son paylaşımda, bu iddiaları yalanladı ve böyle bir kredi vermediğini belirtti. Söylenti Cordano CEO’su Charles Hoskinson tarafından ortaya atılmıştı ve Gemini’nin bu açıklaması sonrasında Hoskinson paylaşımını sildi. Son olarak Terra’nın stablecoin’i olan UST düşmeye devam ediyor. Normalde 1 dolar olması planlanan UST haberin yazımı esnasında 0.73 dolara düşmüş durumda.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gemini, 100.000 Bitcoin Kredisi İddialarını Yalanladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!