Chainalysis, 170 Milyon Dolar Yatırım Alarak 8.6 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York merkezli blockchain veri ve analitik platformu Chainalysis, F Serisi finansman turunda 170 milyon dolar yatırım alarak 8.6 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Değerlemesini 8.6 milyar dolara ulaştıran finansman turu, GIC tarafından yönetildi. Tura GIC, haricinde; Accel, Blackstone, Dragoneer ve FundersClub, Bank of New York Mellon ve Emergence Capital katıldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre fon, küresel operasyonlarını genişletmek için kullanılacak.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Michael Gronager konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Chainalysis, 70’den fazla ülkede; devlet kurumlarına, borsalara, finans kurumlarına ve sigorta şirketlerine veri ve araştırma sağlayan bir blockchain veri platformudur. Dünya üzerindeki en büyük ceza davalarından bazılarına katkıda bulunarak tüketicilerin kripto paralara olan güvenini artırmaya çalışıyoruz.

dedi.

700’den fazla çalışanı bulunan ve 70 ülkede faaliyet gösteren şirket, Asya bölgelerindeki operasyonlarını büyütmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Singapur ve Tokyo‘da ofis açtı.

Chainalysis’in; Chainalysis Business Data, Chainalysis KYT, Chainalysis Kryptos, Chainalysis Market Intel ve Chainalysis Reactor olmak üzere 5 farklı ürünü bulunuyor

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainalysis, 170 Milyon Dolar Yatırım Alarak 8.6 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!