Bitcoin Cash, Uniswap, Stellar Fiyat Analizi: 11 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son piyasa genelindeki tasfiyeler, bir hafta boyunca daha geniş hissiyatı ‘aşırı korku’ tahvilleri içinde tuttu. Bitcoin Cash, Uniswap ve Stellar, son iki gün içinde yıllık en düşük seviyelerine doğru önemli bir düşüş kaydettikleri için bu duyguya duyarlıydı.

Alıcılar azalmaya devam ederse, kilit destek seviyelerinin altında daha fazla devalüasyon sadece korku yoğunluğunu arttıracaktır.

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

Bitcoin Cash, Uniswap, Stellar Fiyat Analizi: 11 Mayıs 4

Satıcılar 387 doları destekten tavana çevirdikten sonra, BCH dört aydan fazla bir süre 260 dolar ile yukarıdaki işaret arasında sıçradı. Son ayı koşusu, altcoini uzun vadeli trend çizgisi direncinin (beyaz) (önceki destek) altına çekti.

335$ seviyesinden geri dönüş, %39.41’lik bir düşüşün yolunu açtı ve 10 Mayıs’ta 19 ayın en düşük seviyesine doğru bir düşüşe neden oldu. Boğaların büyük bir düşüşü önlemek için 210-217 dolar bölgesini savunması gerekiyordu.

Aşırı satım dip seviyelerine doğru sürüklenen RSI’nin  son hareketleri, satış baskısında önemli bir artış olduğunu ortaya koydu. Ayrıca, MACD ve Signal çizgileri bir yükseliş geçişi yapmayı reddederken, ayılar üstünlüklerinden vazgeçmeyi reddetti.

Uniswap (UNI) Analiz

analizBitcoin Cash, Uniswap, Stellar Fiyat Analizi: 11 Mayıs 5

Boğalar önceki tabanını 15$ seviyesinde kaybettiğinden, UNI son üç ayda 7.5$-12.5$ arasında bir salınım aralığı buldu. Ocak ayının en düşük seviyelerinden gelen boğa koşusu, 31 Mart’ta birkaç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

O zamandan beri, ayılar, UNI’nin 15 ayın en düşük seviyeleriyle eşleştiğini tespit etmesiyle, basın zamanına kadar yüzde 54,95’lik bir artış başlatmak için devraldı. Söylemeye gerek yok, güneye giden Supertrend düşüş eğilimi gösteriyor. Uzatılmış bir geri çekilme, 5,2 dolarlık bir test bölgesi bulabilir.

41 seviyesinde güçlü dirençle karşılaştıktan sonra, RSI aşırı satım dip seviyelerini yeniden test etmek için bir dalış yaptı ve satıcılar için tek taraflı bir avantaj ortaya çıkardı.

Stellar (XLM) Analiz

analizBitcoin Cash, Uniswap, Stellar Fiyat Analizi: 11 Mayıs 6

XLM, 0,24 dolarlık direnci devirmek için mücadele ettiğinden beri, alt, aşırı gerilmiş satış çılgınlığında daha düşük seviyeler bulmayı hızla reddetti. Ayılar, 10 Mayıs’ta 16 ayın en düşük seviyelerine doğru %43.7 düşüşle sonuçlanan bir düşüşü tetikledi.

20 EMA (kırmızı) güneye yolculuğunda herhangi bir canlanma sinyali göstermeyi reddederken, boğalar daha geniş görünümü kendi lehlerine değiştirmek için hala oyunlarını önemli ölçüde artırmak zorunda kaldılar.

Uniswap’a benzer şekilde, XLM’ler RSI 39 puandan geri döndü ve baskın bir satış piyasasının yaygınlığını yineledi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Cash, Uniswap, Stellar Fiyat Analizi: 11 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!