Marshall Wace, Dijital Varlık Ekibi İçin Alım Yapacağını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marshall Wace, dijital varlık ekibi için alım yapacağını duyurdu. Bir hedge firması olan Marshall Wace, dijital varlık ekibi için yeni üyeler aramaya başladı.

Bloomberg’e göre, Londra merkezli firma, 60 milyar dolarlık varlıkları yöneten çapraz yatırım fonu için William Benattar’ı işe aldı.

Benattar daha önce Candy Capital’de Nick Candy altında teknolojik yatırımlardan sorumluydu. Benattar’ın LinkedIn profiline göre yeni gönderisi, dijital finans ve özel pazar yatırımlarına odaklanmayı hedefliyor.

Marshall Wace’in kripto şirketlerinde hisse satın almakla ilgilendiğini açıklamasından bu yana dijital varlıklara yönelik niyetleri devam etti.

Geçen yıl şirket, sabit paralar, dijital para birimi ödeme platformları ve blockchain gibi sektörlere yatırım yapmayı düşündüğünü söylemişti.

Marshall Wace, USDC stablecoin ihraççısı Circle’a şimdiden yatırım yaptı. Circle’ın geçen yılın Mayıs ayında sona eren 440 milyon dolarlık yatırım turuna şirket de dahildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Marshall Wace, Dijital Varlık Ekibi İçin Alım Yapacağını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!