LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlere bakıldığında kripto piyasası, Bitcoin’in 39.8 bin dolara sıçramasının ardından son 24 saat içinde bir artış gördü. LooksRare ve ApeCoin de son iki günde güçlü bir ralli gördü. Özellikle APE, bir Elon Musk tweet’inden gelen ilgideki artışa olumlu tepki verebilirdi . Her durumda, analiz edilen altcoinlerin piyasa yapısı, daha düşük zaman dilimlerinde yükseliş gösteriyor.

LooksRare (LOOKS) Analiz

LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs 4

LOOKS için, geçen hafta 1.29 dolar seviyesi destek görevi gördü ve 1.4 dolar seviyesi de dirençten desteğe çevrildi. Müthiş Osilatör, son birkaç gün içinde güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi.

Bu haftanın başlarında, LOOKS 1,56 dolardan 1,75 dolara yükselmesine rağmen A/D göstergesi düşüş eğilimindeydi. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, A/D bir dizi daha yüksek alçak ve daha yüksek zirveler belirlediğinden yavaş yavaş yükselmeye başladı. 1,68-1,75 $ alanı, LOOKS için kısa vadeli bir satın alma fırsatı sunabilir.

ApeCoin (APE) Analiz

AnalizLooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs 5

APE, 27.6$’da bir ATH belirledikten sonra güçlü bir düşüş trendinde. Bir talep bölgesi (camgöbeği kutusu) olan 14 $ ‘a düşerken birden fazla destek seviyesi kırıldı. Geçen hafta fiyat düşüş trendinin ardından alçalan üçgen formasyonu oluşturdu ve aşağı yönlü kırıldı. Ancak, 14 dolarda bir miktar talep buldu.

Mart ve Nisan aylarında, APE 10.8 ile 14,5 $ arasında bir aralık oluşturuyor gibi göründü ve eski yüksek seviyelerin tekrar ziyaret edilmesi, APE için güçlü bir ralliyi ateşleyerek onu 16 $’ın üzerine itti.

RSI, nötr 50 çizgisinin üzerinde kalmaya devam ederken yükseliş momentumu gösterdi. OBV de son iki gün içinde istikrarlı bir yükseliş trendi içinde, bu da talep bölgesinden gelen rallinin arkasında istikrarlı talebin olduğunu gösteriyor.

Zcash (ZEC) Analiz

AnalizLooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs 6

Daha düşük zaman dilimlerinde, ZEC, Nisan ayının sonlarına doğru ikinci kez 170$ seviyesindeki ret sonrasında düşüş eğiliminde. Daha yüksek bir zaman diliminde, ZEC’nin Nisan ayının başından beri düşüş trendinde olduğu görülebilir.

Yazının yazıldığı sırada fiyat, düşüş trendinin son zamanlardaki en düşük seviyelerini (beyaz) geçerek patlak verdi ve aynı zamanda 133$ seviyesinin üzerinde işlem görüyordu. RSI güçlü bir yükseliş momentumu gösterirken, CMF de son birkaç gün içinde yoğun satın alma baskısı gösterdi.

LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Enjin Coin (ENJ) 1 Dolara Düştükten Sonra Sırada Ne var?
Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Duyurudan Bile Heyecanlanmış Görünmüyor!
Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!