Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in 4 saatlik 20 EMA ve 50 EMA’sının üzerindeki kapanışının dalgalanma etkisinin ardından, daha geniş piyasa büyük satışları durdurarak tepki verdi. Chiliz, Harmony ve Loopring, son üç gündeki birkaç aylık en düşük seviyelerinden yükseldi. Ani direnişlerinin bağlarını kıramamak, bu altcoinlerin uzun süreli düşüş hareketlerine tanık olmasına yol açacaktır.

Chiliz (CHZ) Analiz

Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs 4

CHZ, diğer alt gruplarını taklit etti ve geçen ay boyunca üzücü bir yörünge gözlemledi. 30 Mart’taki üç ayın en yüksek seviyesinden yaklaşık %50 düşüş kaydetti. Bu devalüasyon, CHZ’nin dokuz haftalık trend çizgisi desteğinden (şimdi direnç) (beyaz, kesikli) vazgeçmesine neden oldu.

1 Mayıs’ta iki ayın dibinden yükseldikten sonra, CHZ 4 saatlik zaman diliminde yukarı yönlü (sarı) bir çıkış yaptı. EMA şeritlerinin tüm son boğa koşularını daraltmasıyla, ayılar mevcut senaryoda üstün bir avantaj sağladı.

RSI, 50 işaretinin üzerinde bir kapanış bulmayı hedeflerken fiyat hareketleriyle rezonansa girdi. Ancak ADX (kırmızı) üzerindeki zayıf okumalarla CHZ oldukça zayıf bir yön trendi ortaya çıkardı.

Harmony (ONE) Analiz

AnalizChiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs 5

Son düşüş, ONE’ın 1 Mayıs’ta dokuz ayın en düşük seviyesine ulaşana kadar (20 Nisan’dan itibaren) değerinin %46’sından fazlasını kaybetmesine neden oldu. Bu noktadan itibaren canlanma rallisi, 4 saatlik zaman diliminde aşağı yönlü bir flama oluşturdu. 

Önceki aşağı kanalından ayrıldığından beri, boğalar 0.13 $ seviyesinin ötesinde bir ralliyi sürdüremedi. O zamandan beri, ONE, satıcılar onu dirence çevirdikçe hayati 0,08 dolarlık desteğini kaybetti. Şimdi, 0,07 dolar işareti, boğaların daha fazla serpintiyi önlemek için savunması için hayati önem taşıyor.

RSI, nötr bir duruş alırken denge alanının yakınında sallandı. Ek olarak, MACD, yükseliş geçişi yapmasına rağmen çizgileri henüz sıfır noktasını geçmemişken düşüş etkisini yeniden teyit etti.

Loopring (LRC) Analiz

AnalizChiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs 6

Kasım ayındaki sınırsız bir çıkış rallisinin ardından LRC, fiyat keşfine girdi ve 10 Kasım’da ATH’sini 3.85$’dan vurdu.

O zamandan beri, fiyat 1,3 dolar ile 0,66 dolar arasında bir sıkıştırma aralığı bulmak için sıkıca düştü. Token, önceki ayı koşusunda değerinin yaklaşık %52,5’ini kaybetti ve uzun vadeli tabanından geri döndü. Şimdi, 0,7 dolarlık direnç, LRC’nin kısa vadeli eğilimini kırabilir veya kırabilir. 

Diğer alt grupları gibi, LRC’nin RSI da sağlam bir toparlanma gördü ancak orta çizginin üzerinde zorlayıcı bir kapanış bulmakta zorlandı. DMI hatları da henüz ikna edici bir yükseliş geçişi yapmadı ve bu  nedenle tarafsız anlatı ile birlikte hareket etti.

Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs
Chainlink (LINK) Yatırımcıları Pozisyon Almadan Önce Bunu Bilmelidir!
RUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs
Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı!
VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!