Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

ApeCoin, kayda değer bir günlük artış ve 20 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesi ile ilerlemeye devam ediyor.

38.000 doların altında altı haftanın en düşük seviyesini gördükten sonra, Bitcoin iyi tepki verdi ve 24 saat içinde neredeyse 2.000 dolar ekledi. Son düzeltmenin ardından birkaç altcoin de bir miktar zemin toparladı ve ApeCoin bir kez daha öne çıkıyor. BAYC’nin yerel varlığı, 20 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret etti.

Bitcoin 40 bin Doları Tekrar Gördü

Geçtiğimiz birkaç gün, birincil kripto para birimi için oldukça değişkendi. Her şey 25 Nisan’da kendisini 38.000 doların biraz üzerinde işlem gördüğünde başladı, ancak boğalar hızlandı ve onu kuzeye itti.

Sonuç olarak, BTC saatler içinde neredeyse 3.000 dolar fırladı, 40.000 doları geri aldı ve hatta 41.000 dolara yaklaştı. Boğalar başka bir koşuya hazırlanırken manzara değişti.

Daha kuzeye gitmek yerine, bitcoin biraz hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı ve son zamanlardaki tüm kazanımlarını kaybetti. Ayrıca, bu sefer Mart ortasından bu yana ilk kez 38.000 doların altına düştü.

Bu birkaç haftanın en düşük seviyesini işaretledikten sonra BTC toparlandı ve 39.000 doların üzerine çıktı. Şu an itibariyle, 40.000 dolara bile yakın oturuyor ancak henüz bu seviyeye meydan okumadı.

Sonuç olarak, Bitcoin’in piyasa değeri de bir miktar toparlandı ve 750 milyar dolara oturdu.

Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi! 3

ApeCoin Yeni ATH Görüyor

Altcoinler geçtiğimiz birkaç gün içinde benzer bir rollercoaster yaşadı, ancak bugün çoğu biraz yeşilde.

Örneğin Ethereum, birkaç gün içinde 3.100 dolardan 2.800 dolara bir düşüş yaşadı. Şu an itibariyle, ikinci en büyük kripto, küçük bir günlük artışın ardından 2.900 doların üzerinde işlem görüyor.

Binance Coin ayrıca 24 saatlik bir ölçekte %2,5 fiyat artışının ardından 400 doların üzerine çıktı. Solana 100 dolarda, LUNA ise 90 dolarda. Cardano, Polkadot ve Avalanche küçük kazançlar elde ederken, Ripple, Dogecoin ve Shiba Inu biraz kırmızıda.

ApeCoin, belki de BAYC’nin bir sonraki girişiminin söylentileriyle körüklenen en iyi performans gösterenler arasında olmaya devam ediyor. APE dünden bu yana yaklaşık %8 arttı. 20 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Kripto piyasa değeri, dünün en düşük seviyesinden bu yana yaklaşık 70 milyar dolar arttı ve 1.8 trilyon doların üzerinde.

ApeCoinBitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi! 4

Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi!
XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan
The Graph, Harmony, Chiliz Fiyat Analizi: 27 Nisan
NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan
Terra (LUNA) 100 Dolara Giderken, Neden Son Birkaç Dolar Kolay Olmayacak!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!