Solana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Piyasa, birçok alternatifin 4 saatlik zaman dilimindeki kısa vadeli tekniklerin aşırı satım işaretine girmesinden sonra hemen dip seviyelerinden fırladı. Sonuç olarak, Solana ve EOS, tersine dönüş modellerinde kırılmalar gördü.

Ayrıca, ApeCoin yükselen kama momentumunu sürdürürken 19.6 $ işaretini test etmek için yeterli ivme kazandı. Şimdi, boğaların gelen bir düşüş sayacını önlemek için güçlü hacimlere ihtiyacı vardı. 

Solana (SOL) Analiz

Solana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan 4

SOL, 4 saatlik grafiğinde aşağı kanalda (sarı) düşerken 20-25 Nisan arasında yaklaşık %16.37’lik bir geri çekilme gördü. Yükselen kama kurulumu bu düşüşten önce gelirken, satıcılar satın alma çılgınlığını 109.4 $ seviyesinde durdurdu.

Ayrıca, üç haftalık trend çizgisi direnci (beyaz, kesikli), alıcılar düşmeden ve fiyat  Kontrol Noktasının  (kırmızı) altına düşmeden önce ek baskı oluşturdu. Şimdi, son aşağı kanal kırılması, bir trend taahhüt hareketinden önce 102 $ bölgesinde bir miktar direnç görebilir.

Alt’ın RSI’si  aşırı satım bölgesinden yükseldi ve son 24 saat içinde yaklaşık 22 puanlık bir artış gördü. Böylece, boğaları tercih ederken orta çizginin üzerinde bir pozisyon bulmak. Ancak POC’den bir fiyat tersine çevrilmesi, endeksle düşüş eğilimini teyit edebilir.

ApeCoin (APE) Analiz

AnalizSolana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan 5

APE boğaları, 10.98 dolarlık tabandan toparlandıktan sonra, alt için salınım sınırlarını yeniden tanımlarken daha taze zirveleri işaretleme arayışındalar. Bu yükseliş dirilişi, 4 saatlik zaman diliminde yükselen bir takozun sınırları boyunca sürdü.

11$’ın en düşük seviyesinden %77.86’lık istisnai bir yatırım getirisinden sonra, APE sadece geçen hafta 19.6$’a yakın beş haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, fiyat Bollinger Bantlarında (BB) üst banda yaklaştı. Satın alma baskısı hafifçe düşerken, APE kamanın alt trend çizgisinde ani desteğini test edebilir.

Göreceli Güç Endeksi,  aşırı alım seviyesinden beklenen bir geri dönüşün ardından düştü. Buradan uzun bir düşüş, 50-55 aralığında destek bulmaya devam edebilir. 

EOS Analiz

AnalizSolana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan 6

EOS, boğalar 2.2 $’lık düşük fiyatları güçlü bir şekilde reddedene kadar yaklaşık %23’lük bir düşüş kama (sarı) gördü. Bu düşüş, satıcıların 2,8 dolar seviyesinde baskı oluşturmaya devam etmesiyle tetiklendi.

Şimdi, ayılar 20 EMA’da (kırmızı) engel oluşturmaya devam ederken, alıcılar 2.4 $ işaretini geri almayı hedefleyecek. 20EMA hala 50/200 EMA’nın altındayken, satıcılar gözle görülür bir şekilde kısa vadeli bir avantaja sahipti.

Hafif düşüşlü RSI, dengesinin üzerine çıkamadı, 42-desteği ise kısa vadede geri çekiliyor gibi görünüyordu. Bununla birlikte, CMF sıfır noktasının üzerine sıçradığında, alıcılar büyük olasılıkla hemen fiyat desteğinde azalmayacaktır.

Solana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan
Uniswap Düşüyor Olabilir, Ancak Bu Metrik Yeni Bir ATH’ye Ulaşıyor!
Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi!
ETH Fiyat Analizi: Ethereum 5 Haftanın En Düşük Seviyesinde, İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye
XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, ApeCoin, EOS Fiyat Analizi: 26 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!