Binance, Ukraynalı sığınmacılar için kripto kart başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto para borsası Binance, Ukraynalı mültecilerin Binanca Visa Card yoluyla kripto işlemi yapmalarına olanak sağlayacak bir kripto kardı piyasaya sürdü.

Küresel kripto para borsası Binance, Ukraynalı sığınmacıların Binanca Visa Card yoluyla kripto işlemi yapmalarına olanak sağlayacak bir kripto kardı piyasaya sürdü.

Binance, yeni duyurusunda Avrupa merkezli hizmet olarak bankacılık platformu Contis ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar Rotary ve Palianytsia gibi çeşitli oluşumlar ile birlikte, Ukrayna’daki krizden etkilenen sığınmacıların Avrupa Ekonomik Bölgesi’nde (EEA) para gönderip almaları ve ödeme yapmaları için bir yol sunmak üzere çalıştıklarını açıkladı.

Yeni kartın yerel kâr amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından onaylanan sahipleri, kripto işlemlerine erişim sağlamanın yanı sıra, Binance’ten Binance USD (BUSD) şeklinde finansal yardım da alacak. Bu kişiler üç ay boyunca aylık Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) önerilen bağış miktarı olan 75 BUSD alacak.

Binance Charity Başkanı Helen Hai, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada kartın “ticari bir ürün olmaması” nedeniyle, asıl hedefin bağış almak ve göndermek için bir ödeme aracı sunmak olduğunu belirtti. Hai, bunun tüm dünyaya kriptonun toplumda nasıl bir rol oynayabileceğini göstermek için önemli bir yolu olduğunu ekledi.

“Kripto paralar, Ukrayna’nın epey ihtiyaç duyduğu fonları ve insani yardımı bulmada kilit bir rol oynuyor.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Ukraynalı sığınmacılar için kripto kart başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!