Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin’in devasa fiyat rallisinin öncülüğünde kripto piyasası bugün yeşile döndü. Bitcoin, günlük %5’lik bir artışın ardından 40 bin doların üzerine çıktı.

Birkaç haftanın en düşük seviyesini 38.000 $ olarak işaretledikten sonra, bitcoin saldırıya geçti ve 40.000 $ ‘ı geri aldı. Dogecoin, Elon Musk-Twitter haberlerinden sonra %33’lük bir artışın ardından gösteriyi çaldı.

Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı

Ayılar, son birkaç gün içinde piyasa üzerinde neredeyse tam kontrole sahipti. Her şey, 21 Nisan’da, birkaç günlük fiyat artışlarından sonra varlığın 43.000$’dan reddedilmesiyle başladı.

Birkaç saat içinde kripto para 40.000 dolara ve hatta ertesi gün bu seviyenin altına düştü. Durum dün BTC’nin 38.000 doların biraz üzerine düşmesiyle daha da kötüleşti . Bu, Mart ortasından bu yana en düşük fiyat etiketiydi.

Ancak, boğaların adım attığı ve varlığın yörüngesini tersine çevirdiği yer burasıdır. Daha güneye gitmek yerine, BTC hızla değer katmaya başladı ve şu anda bulunduğu yerde 40.000 doların üzerine çıktı. Sonuç olarak, bitcoin’in piyasa değeri yaklaşık 775 milyar dolara sıçradı.

Bu, Fidelity’nin yatırımcıların 401K hesaplarına BTC eklemesine izin vereceğine dair olumlu benimseme haberlerinin ortasında geldi .

Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi! 3

Dogecoin Alt’ların Rallisine Öncülük Ediyor

Altcoinler dün BTC kadar acı çekti, ancak bugün manzara ağırlıklı olarak daha fazla yükseliş.
Ethereum, birkaç gün ardışık fiyat düşüşlerinden sonra kendisini 2.800 dolardan işlem gördü. Şimdi ise %7’lik bir artış, ikinci en büyük kripto para birimini 3.000 doların biraz üzerine çıkardı.

Binance Coin ve Solana da yuvarlak sayılı kilometre taşlarının altındaydı, ancak BNB şu anda 400 doların üzerinde ve SOL 100 doların kuzeyinde.

Terra, günlük %8’lik bir artışın ardından 100 dolardan sadece utangaç. Ripple, Cardano, Polkadot, Avalanche ve Shiba Inu’dan daha fazla kazanç elde edildi.

Dogecoin, %33’lük devasa bir artışla buradaki en iyi performansa sahip. Bu, Elon Musk’ın gerçekten Twitter’ı satın aldığının doğrulanmasının ortasında geldi ve ilk memecoin’e yönelik olumlu yaklaşımı göz önüne alındığında, fiyat artışı o kadar da büyük bir sürpriz değil.

Genel olarak, kripto piyasa değeri günde 100 milyar doların üzerinde arttı ve 1,9 trilyon dolara yaklaştı.

Dogecoin Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi! 4

Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi!
ETH Fiyat Analizi: Ethereum 5 Haftanın En Düşük Seviyesinde, İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye
XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan
ALGO’nun Mevcut Fiyat Aralığında Uzun Vadeli Harika Bir Seçim Olmasının Nedeni!
Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 40 bin Doları Geri Aldı, Dogecoin Musk-Twitter Haberlerinde %33 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!