Ripple ve SEC davasında karar 2023'e kalabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu arasında 2020’den beri devam eden davada karar duruşması 2023’e kalabilir.

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında 2020’den beri devam eden davada karar duruşması 2023’e kalabilir.

Piyasa değeri bakımından en büyük yedinci kripto para XRP’nin ardındaki şirket Ripple Labs, yaklaşık bir buçuk yıldır SEC’ye karşı hukuk mücadelesi veriyor.

SEC, Ripple Labs’in XRP satarak kayıt dışı menkul kıymet satışı yaptığını ve bu satışlardan 1,3 milyar dolar gelir elde ettiğini iddia ederek, Aralık 2020’de şirket ve yöneticileri Christian Larsen ve Brad Garlinghouse’a 1933 Menkul Kıymetler Yasası’nın ihlali gerekçesiyle dava açtı.

Aradan geçen sürede her iki taraf da küçük zaferler elde ederken, şimdi ise davada kararın bir sonraki yıla kalma ihtimali gündeme geldi.

Savunma avukatı James Filan, 22 Nisan’da paylaştığı Twitter gönderisinde davacı ve davalı tarafın karar duruşması talebine kadarki süre ve sonrası için ortak bir takvim talebinde bulunduğunu açıkladı.

Dilekçeye göre taraflar, duruşma talebi öncesinde sunulan dava özetinin en geç 2 Ağustos 2022’ye kadar sunulmasını talep ediyor. Talebe yapılacak itirazlar için son tarih 2 Kasım, itirazlara yanıt için ise 20 Aralık 2022 talep edildi.

Talebin mahkeme tarafından kabul edilmesi halinde, SEC ve Ripple davasında karar duruşması 2023 yılına kalabilir.

 

#XRPCommunity #SECGov v. #Ripple #XRP Parties file joint scheduling letter proposing opening briefs for summary judgment and expert challenges in August and closing briefs a few days before Christmas. pic.twitter.com/DBVkl3LQXU

— James K. Filan 🇺🇸🇮🇪90k+ (beware of imposters) (@FilanLaw) April 22, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple ve SEC davasında karar 2023'e kalabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!