Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde Bitcoin, 4 saatlik 20/50/200 EMA’sının altına daldığında, daha geniş duygu ‘aşırı korku’ bölgesine geri döndü. Bu olayın bir sonucu, Chainlink, VeChain ve EOS’un kısa vadeli tekniklerindeki hafif düşüşte yansıtılabilir.

Chainlink (LINK) Analiz

Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan 4

11.7$ seviyesindeki destek, bir yılı aşkın süredir güçlü bir satın alma gücü sunduğundan, LINK alıcıları, yükseliş trend çizgisi desteğini (şimdi direnç) (beyaz, kesikli) işaretlemek için Şubat ayının en düşük seviyelerinden yeniden yükseldi.

Ardından, 18 dolar seviyesinde güçlü bir muhalefetle karşılaştıklarından, boğalar daha geniş bir satışın ardından düşüşe geçti. Bu düşüş, 18 Nisan’daki aylık en düşük seviyeyle eşleşirken %30’a yakın bir değer kaybı gördü. Ancak LINK, 13,3 dolarlık tabanından geri sıçradıktan sonra kazançlar kaydetmeye geri döndü. 

Şimdi, boğaların önündeki en büyük engel, 20 EMA’nın (kırmızı) yakınında 13,6 dolar seviyesinde duruyordu. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış, %23,6 Fibonacci seviyesini yeniden test etme ihtimalini artıracaktır.

Basın zamanında, LINK 13.57 dolardan işlem görüyordu. RSI’nın son toparlanması satış gücünü zayıflattı. Ne yazık ki, 46-50 aralığı mevcut rallisinde büyük engeller oluşturabilir. Ek olarak, OBV fiyatla düşüş eğilimi gösterirken daha düşük zirve yaptı.

VeChain (VET) Analiz

AnalizChainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan 5

VET, bir haftadan uzun bir süredir 0,07-0,08 ABD Doları dikdörtgen aralığında hareket ettikten sonra aşağı yönlü bir düşüş gördü. Değerinin yaklaşık %32’sini kaybetti ve 18 Nisan’da birkaç haftanın en düşük seviyesine geriledi.

VET boğaları sonunda bu düşüş rallisini durdurmalarına yardımcı olan zemini buldu. Buna rağmen fiyat, düşen bir kama (beyaz) içinde değer kaybederken, Bollinger Bantlarının  alt bandına yakın  seyretti. 0.057$ işaretinin altında sürekli bir kapanış, VET’yi bir yükseliş geri dönüş şansından önce 0.055$’lık bir test için konumlandıracaktır.

Basın zamanında, VET 0.05766 dolardan işlem görüyordu. RSI, dengesi sağlam dururken boğaları engelleyen 4 saatlik zaman diliminde zayıf okumalar öngördü. Bununla birlikte,  Aroon yukarı (sarı) ve Aroon aşağı (mavi) göstergelerinin yukarı yönlü geçişi, yakın vadede canlanma umutlarını canlı tuttu.

EOS Analiz

AnalizChainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan 6

EOS, 2,6 $ seviyesinden tersine dönene kadar %27,2’lik bir yukarı kanal (beyaz) eğim gördü. Bunu yaparken, geri dönüş modelinden ayrıldı ve hemen trend çizgisi desteğinde (beyaz, kesikli) durdu.

Şimdi, alıcılar 2,44$’ı geri almayı amaçlarken, ayılar bu noktada engel oluşturmaya devam ediyor. 20 EMA (kırmızı) 50 EMA’nın (camgöbeği) altına düşerken, satıcılar kısa vadeli eğilimi kendi lehlerine çevirdi.

Basın zamanında, EOS 2.427 dolardan işlem görüyordu. Düşüş eğilimindeki RSI 42’nin üzerinde yüzemezken, 37 desteği kısa vadeli geri çekilmeleri koruyor gibi görünüyordu. Bununla birlikte, MACD ve sinyal hatları arasındaki azalan boşlukla, alıcılar büyük olasılıkla hemen fiyat desteğinde azalmayacaktır.

Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan
Shiba Inu, SHIB Burning Portal’ı Başlattı: Bu Ne Anlama Geliyor?
Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi?
Shiba Inu’nun Fiyat Hareketi, Bu Model Sayesinde Patlayıcı Bir Ralliye İşaret Ediyor!
Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!