Blockchain.com kurumsal kripto ürünlerinin saklama ortağını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain.com, Altis Partner iş birliğinde kurulan yeni kurumsal platform Blockchain.com Asset Management’ın (BCAM) saklama ortağı olarak Standard Custody & Trust Company’yi açıkladı.

Kripto para borsası ve finansal hizmetler şirketi Blockchain.com, Altis Partner iş birliğinde kurulan yeni kurumsal platform Blockchain.com Asset Management’ın (BCAM) saklama ortağı olarak Standard Custody & Trust Company’yi açıkladı.

Blockchain.com, 6 Nisan’da yatırım yönetim şirketi Altis Partners ile birlikte geliştirdiği ve Blockchain.com’un kripto alım satım altyapısı, araştırma ve güvenlik yazılımı hizmetlerini birleştiren bir dizi kurumsal yatırım çözümü tanıttı.

Perşembe günü yapılan duyuruya göre, Standard Custody’nin hizmetleri denetleniyor, sigortalanıyor ve hem kripto hem de finansal hizmetler sektöründen uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından yönetiliyor. Altis Partners CIO’su Charles McGarraugh, şöyle belirtti:

“Dağıtık defter teknolojileri ve kripto varlıkların ortaya çıkışı, finansal hizmetler ve küresel sermaye piyasaları yapılarını değiştirirken, yatırımcılara yeni fırsatlar sunma potansiyeline sahip.”

Kripto sektöründe son yıllarda önemli ölçüde artan kurumsal katılım, geleneksel yatırımcıların dijital varlıklara dair görüşlerinde keskin değişiklikler olduğuna işaret ediyor. Kripto alanı, Aralık 2017’de Bitcoin vadeli işlemlerin başlatılmasından beri alım satım platformlarında kuruluşlara da yer açmaya, güvenli saklama çözümleri sunmaya ve borsa yatırım fonu gibi yeni ürünler piyasaya sürmeye başladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain.com kurumsal kripto ürünlerinin saklama ortağını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!