Bitcoin fiyatı son 2 haftanın en yüksek seviyesine ilerliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 21 Nisan’da ayıların kısa vadeli fiyat hareketinin kontrolünü ele geçirme konusunda başarısız olmasıyla birlikte yükselmeye başladı.

Bitcoin (BTC), 21 Nisan’da ayıların kısa vadeli fiyat hareketinin kontrolünü ele geçirme konusunda başarısız olmasıyla birlikte yükselmeye başladı.

BTC/USD paritesinin 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

42.300 dolara tutunmak gerekli

Cointelegraph Piyasalar Pro ve TradingView verilerine göre BTC/USD paritesi, perşembe günü Bitstamp’te 42.455 dolara kadar yükseldi.

Parite, Wall Street henüz açılmadan gösterdiği performans ile 10 Nisan’dan beri görülen en yüksek seviyeye ulaştı. Diğer yandan dün açılış ziliyle birlikte hissedilen düşüş baskısı, yatırımcıları bugün de diken üstünde tutuyor.

Cointelegraph analisti Michaël van de Poppe, “Piyasa devamlılık görmek istiyorsa, Bitcoin’in 42.300 dolar bölgesini geçmesi gerekli,” diye belirtti.

“Bu seviye kırılırsa, 46 bin dolar testinin eli kulağında olduğunu, hatta 50 bin doların dahi geçilebileceğini düşünüyorum.”

Bitcoin için işlerin şimdiye kadar iyi göründüğünü söyleyen Van de Poppe, doların güç kaybını sürdürdüğüne ve bu durumun kripto piyasalarını genellikle olumlu etkilediğine dikkat çekti.

“DXY zayıflık gösterdiğinden dolayı, değer artışının henüz son bulmadığını düşünüyorum.”
Balinalar ikna olmadı

Balinaların hareketlerine göz atıldığında ise yükselişin süreceğine dair benzer bir inanç taşımadıkları görülebiliyor.

Analist ve yatırımcı Rekt Capital, en büyük Bitcoin yatırımcılarının dar bir aralıkta alım satım yaptığına dikkat çekti.

“En az 10 bin BTC bulunduran adreslerin sayısı 21 Şubat’tan beri artışta,” diyen analist, şöyle devam etti:

“Diğer yandan bazı balinaların 43 bin dolarda pozisyon küçültmesiyle birlikte daha düşük pik fiyat formasyonunun ilk işaretleri görüldü. Balinalar genellikle birikim yapsa da, son zamanlarda satış yapanlar da oldu. Daha yüksek dip fiyat yeniden görülür mü?”

En az 10 bin BTC bulunduran cüzdan sayısı ve BTC/USD paritesi. Kaynak: Rekt Capital/ Twitter

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin fiyatı son 2 haftanın en yüksek seviyesine ilerliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!