Hut 8 Mining, Hosting Hizmetlerini Durdurup Madenciliğe Odaklanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada’daki Hut 8 Mining, hosting hizmetlerini sonlandırıyor ve bundan sonra sadece kendi başına madencilik yapmaya hazırlanıyor.

Kuzey Amerika’nın en büyük kripto para madencilerinden biri olan Hut 8 Mining, bugün yaptığı açıklamayla TAAL’a verdiği hosting hizmetlerini sonlandırma kararı aldığını duyurdu.

Hut 8 Mining, buna ek olarak şu anda Medicine Hat’teki tesiste kurulu olan 960 tane Whatsminer M31S+ model ASIC’i de satın alıyor olacak.

Bu hamleyle birlikte hosting hizmetlerini sonlandıran Hut 8 Mining, bundan sonra sadece aktif olarak madencilik yapacak.

Hut 8 Mining, gelecek yeni cihazlarla birlikte hash oranını 81 PH/s seviyesinde artırmayı ve toplamda 2,62 EH/s’lik bir hash oranı elde etmeyi hedefliyor.

Hut 8 Mining, ikisi Güney Alberta, biri Ontario’da olmak üzere toplamda üç farklı maden tesisi işletiyor.

Hut 8 Mining’in CEO’su Jaime Leverton, Medicine Hat’teki cihazlar halihazırda kurulu durumda olduğu için bu cihazları teslim alır almaz kullanmaya başlayabileceklerini söyledi.

 

Hut 8 Mining, Hosting Hizmetlerini Durdurup Madenciliğe Odaklanıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hut 8 Mining, Hosting Hizmetlerini Durdurup Madenciliğe Odaklanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!