AMC Theatres'ın mobil uygulamasına Dogecoin ve Shiba güncellemesi geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AMC Theatres CEO’su Adam Aron, BitPay ile iOS ve Android mobil uygulamalarını entegre ederek kripto ödemelerini kabul ettiğini açıkladı.

Amerika merkezli kripto destekçisi sinema zinciri AMC Theatres, mobil uygulama hizmetlerini Dogecoin (DOGE), Shibu Inu (SHIB) ve tüm ABD genelinde olmak üzere diğer kripto para birimlerini kabul edecek şekilde güncelledi.

AMC Theatres ilk kez 12 Kasım 2021’de kripto ödemelerini kabul etmeye başlamıştı ve bu da müşterilerinin Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) gibi kriptolarla çevrimiçi sinema bileti satın almalarına olanak sağlamıştı.

AMC Theatres CEO’su Adam Aron, 6 Ocak 2022’de bir tweet aracılığıyla kullanıcılara mart ayına kadar DOGE ve SHIB tokenlerini ödeme sistemlerine dahil etme sözü vermişti. Aron’un ekibi biraz gecikmeli de olsa vermiş oldukları sözü yerine getirdi.

Exactly as promised, the AMC mobile app for AMC’s U.S. theatres now accepts online payments using Doge Coin, Shiba Inu, and other crypto currencies — thanks to Bitpay. Also Apple Pay, Google Pay and Paypal. To do so, you first will need to update to the latest version of our app. pic.twitter.com/MMy7SIxYbl

— Adam Aron (@CEOAdam) April 15, 2022

Yapılan duyuruda Aron, AMC Theatres’ın, bitcoin ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay ile iOS ve Android mobil uygulamalarını entegre ederek kripto ödemelerini kabul ettiğini açıkladı.

Ancak kabul edileceği söylenen yeni kripto para birimlerinin isimleri henüz açıklanmadı. ABD’deki kullanıcıların DOGE ve SHIB tokenleri ile işlem yapabilmeleri için de mobil uygulamanın en son sürümünü indirmeleri tavsiye ediliyor.

Singapur merkezli ödeme firması Nium, BitPay ile işbirliği içerisinde, işletmelerin BTC ve ETH ile başlayarak kriptoyla ödeme kabul etmeye başlamasına olanak tanıyan API tabanlı bir çözüm yayımladı.

Cointelegraph’ın daha önce bildirdiği üzere, BitPay aracılığıyla yapılan kripto ödemeleri, bir sonraki iş günü ödeme yapılacak kişinin hesabına ABD doları veya diğer yasal para birimleri cinsinden dönüştürülerek gönderilir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AMC Theatres'ın mobil uygulamasına Dogecoin ve Shiba güncellemesi geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!