Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 11-17 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11-17 Nisan tarihleri arasında en fazla değer kazanan altcoin’ler mercek altında. Hangi kripto para birimleri en çok kazandırdı?

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 11-17 Nisan tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (17 Nisan). Kaynak: CoinMarketCap

EOS (EOS)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı EOS (EOS) yakaladı. CoinGecko verilerine göre EOS, son 24 saatte yüzde 4,8 oranında yükselerek 2,62 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 günde ise yüzde 8,3 oranında bir yükseliş kaydederek, bu haftanın en çok yükselen coini oldu.

Kendi içindeki kripto para birimi EOS ile çalışan ve platformu üzerinde merkeziyetsiz uygulamaları (DApp) destekleyen EOSIO blockchaini, merkeziyetsiz bir sistemdir. EOS’un CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 2,602 milyar dolar.

STEPN (GMT)

Bu haftanın en çok yükselen ikinci tokeni STEPN (GMT). CoinGecko verilerine göre GMTE, 24 saatte yüzde 4,2 son bir haftada ise yüzde 7,8 yükselerek 2,48 dolara yükseldi. Bu yükseliş GMT’yi haftanın en çok yükselen ikinci tokeni yapıyor.

Oyuncuların token kazanmak için bir NFT Sneaker ile açık havada yürüyebileceği, koşabileceği Solana tarafından desteklenen ilk move2earn mobil NFT oyunu olan GMT’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,489 milyar dolar.

Bitcoin Cash (BCH)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü coini Bitcoin Cash (BCH). CoinGecko verilerine göre ETC, son 24 saatte yüzde 0,4, son bir haftada ise yüzde 6,6 yükselerek 347,45 dolara yükseldi.

Orijinal Bitcoin blockchain’i üzerinde yapılmış sert bir çatallanma (hard fork) olan Bitcoin Cash (BCH), hard fork, blockchain protokolüne veya koduna kullanıcı topluluğu tarafından yapılan ve geriye dönük uyumluluğu olmayan güncellemeyi ifade ediyor. CoinGecko verilerine göre BCH’nin piyasa değeri 6,618 milyar dolar.

ApeCoin (APE)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni ApeCoin (APE) oluyor. CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 3,7 düşen ancak son bir haftada ise yüzde 6,4 yükselen APE, 11,66 dolar seviyesine ulaştı.

BAYC ekosisteminin yerel kripto para birimi olan APE Coin, topluluk tarafından yönetilmesi gereken çeşitli girişimler için merkezi olmayan protokol katmanı olacak şekilde tasarlandı.

Ethereum’un ERC-20 token standardı üzerine inşa edilen APE’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 3,241 milyar dolar.

Shiba Inu (SHIB)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci tokeni Shiba Inu (SHIB) oluyor. CoinGecko verilerine göre SHIB, son 24 saatte yüzde 0,6 son bir haftada ise yüzde 5,4 yükselerek 0,00002596 dolara yükseldi. Bu yükseliş SHIB’i haftanın en çok yükselen beşinci tokeni yapıyor.

Ağustos 2020’de “Ryoshi” olarak bilinen anonim bir kurucu tarafından başka bir kripto para birimi olan Dogecoin’den esinlenmiş olarak oluşturulan Shiba Inu’nun CoinGecko verilerine piyasa değeri 14,257 milyar dolar.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 11-17 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!