Binance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasası, yoğun bir satış dalgasının ardından son birkaç gün içinde yatay seyretti. Binance Coin ve Litecoin de son birkaç gün içinde bir sıçramadan sonra yana doğru hareket ediyor, ancak piyasa yapısı hala düşüş eğilimi gösteriyor. Dogecoin yükselen bir kanal oluştururken Waves de yakın vadede düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısına sahip.

Binance Coin (BNB) Analiz

Binance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan 5

Binance Coin için 418.2 $ direnç seviyesi, geçen hafta için güçlü bir direnç seviyesi. 395 dolara kadar güneye daldıktan sonra, BNB 425 dolara bir sıçrama gördü. Fiyat, 460 $ seviyesinden düşüş eğiliminde veya geri çekildi. Bununla birlikte, BNB Şubat ayının sonundan bu yana yükseliş trendinde, bu da aşağı yönlü bu hareketin sadece bir geri çekilme olabileceği anlamına geliyor.

RSI, son birkaç gün içinde nötr 50 civarında geziniyor ve yazının yazıldığı sırada 41’de duruyordu. OBV de düşüş trendindeydi ancak son birkaç günde yatay seyretti.

Dogecoin (DOGE) Analiz

AnalizBinance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan 6

Dogecoin yükselen bir kanalda (beyaz) işlem gördü ve yazı yazılırken orta aralığın altına düştü. 0.148 $ seviyesindeki ret ile birlikte bu gelişme, DOGE’nin kanalın dip seviyelerine düşebileceği anlamına geliyordu.

Kanalın dip seviyeleri, DOGE’nin daha yüksek sıçramasını görebilir ve muhtemelen 0.148 $ seviyesinin üzerine çıkabilir. RSI, nötr 50’nin üzerinde kaldı, ancak çok az. Müthiş Osilatör de yükseliş momentumu gösterdi, ancak çok güçlü bir momentum değil.

Litecoin (LTC) Analiz

AnalizBinance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan 7

Hacim Profili Görünür Aralığı, Kontrol Noktasının 125 $ olduğunu gösterdi. Görünür aralık için diğer yüksek hacimli düğümler 111$, 114$ ve 127$’dır. 112,7 dolar destek için çevrilebilirse, bir yükseliş hareketi gerçekleşebilir.

MACD, sıfır çizgisinin üzerinde olmasına rağmen son birkaç günde yatay seyretti. Kümülatif Hacim Deltası, son birkaç gün içinde yoğun alım veya satım göstermedi ve o zamandan önce bile bir taraftan diğerine salınıyordu.

Bu nedenle, özellikle BNB 115,8 doları geçebilirse, daha fazla yatay ticaret veya olası bir yükseliş hareketi görülebilir.

WAVES Analiz

AnalizBinance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan 8

Waves, bir dizi düşük yüksek ve düşük düşük oluşturduğu için düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısına sahiptir. Son birkaç gün, fiyatın 20.46 dolarlık destek seviyesini koruduğunu gördü. 20.46 dolardan 22 dolara yükselen bu sıçramanın ardından RSI, yükseliş momentumu göstermek için nötr 50 çizgisinin üzerine çıktı.

ADX (sarı) ve +DI (yeşil) 20 işaretinin üzerine çıktığından, DMI ayrıca daha düşük zaman dilimlerinde mevcut olan güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte, 23.4-24 dolarlık alanın boğalara karşı sert bir direnç oluşturması muhtemel.

Binance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan
AVAX, Bu Metrik Açısından Önümüzdeki Çeyrekte Ethereum’u Geçebilir!
Makro Analisti Lyn Alden, Bitcoin İçin Yakın Vadeli Görünümün Çok Belirsiz olduğunu Söylüyor!
Robinhood CEO’su Dogecoin’in İnsanların Gelecekteki Para Birimi Olabileceğini Açıklıyor!
Bitcoin 40K Dolarla Savaşıyor, Ripple %5 Arttı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Binance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Coin, Dogecoin, Litecoin, Waves Fiyat Analizi: 16 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!