Dogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum, son satışların ardından henüz kilit seviyeleri toparlayamadılar, BTC ticareti yaklaşık 41 bin dolar ve ETH, yazı yazılırken 3.100 dolardan. Dogecoin ve Zilliqa gibi altcoinler benzer davranışlar sergilerken, kısa vadeli teknik özellikleri satıcılar lehine hafifçe eğildi.

Spektrumun diğer ucunda, Bitcoin Cash, azalan kanalından çıktıktan sonra aşırı alımlı bir RSI gördü.

Dogecoin (DOGE) Analiz

Dogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe 4

Ayılar, bir yıl boyunca 0.11 $ seviyesinde bir testi kışkırttığından, DOGE tutarlı bir toparlanma gördü. Alt, hayati 0.136 dolarlık desteği geri alırken, geçen ay yaklaşık %29.97’lik bir yatırım getirisi gördü.

Satıcılar bir avantaj için bastırırken, son düşüş rallisi DOGE’yi  EMA şeritlerinin altına çekti. Sonuç olarak, Supertrend  duruşunu kırmızıya çevirdi ve düşüş eğilimi sergiledi.

Basın zamanında, DOGE 0.1393 dolar civarından işlem gördü. RSI son birkaç gündür orta çizginin altında gezindi ancak 50 seviyesi üzerinde bir kapanış yapamadı. MACD çizgileri, satın alma gücünde hafif bir artış gösterdi. Ancak çizgileri, mevcut momentumdaki bir değişikliği doğrulamak için henüz sıfır çizgisinin üzerine çıkmamıştı.

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

AnalizDogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe 5

Yükseliş momentumu bir geri dönüş gördüğünde, BCH keskin bir şekilde yükseldi ve kayıp 356$’ı geri aldı. İki haftalık bir konsolidasyon döneminden sonra, ayılar hızla aşağı kanal (beyaz) bir geri çekilme başlattı. 

BCH, 5 ile 12 Nisan arasında değerinin %23’ünden fazlasını kaybetti. Bununla birlikte, iki aylık trend çizgisi desteği, alt’ın 294 $’dan canlanmasına yardımcı oldu. Alıcılar önceki kayıplarını geri kazanırken, 20 EMA (kırmızı) kuzeye yöneldi.

Basın zamanında, BCH 344.2 dolar civarından işlem gördü. Aşırı alım RSI, 70 seviyesinin yakınından bir geri çekilme gördü. -DI  hattı kuzeye doğru yön değiştirmeyi reddederken, alıcılar kısa vadeli bir avantaja sahip.

Zilliqa (ZIL) Analiz

AnalizDogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe 6

ZIL’in toparlanması 0,22 dolar direncinde durdu ve kripto para birimi o zamandan beri düşüşte. Diğer birçok alternatif gibi, ZIL de daha geniş pazar satışlarından sonra zayıf kaldı. Fiyatı son iki haftada yaklaşık %51,3 kayıp yaşadı.

Bu iniş, 4 saatlik grafiğinde düşen bir kama (beyaz) olarak işaretlendi. Şimdi, kamanın üst trend çizgisinin altındaki bir yakınlık, 200 EMA  (yeşil) bir yeniden teste neden olabilir. 

Basın zamanında, ZIL 0.1108 dolar civarından işlem gördü. CMF, sıfır seviyesinin üzerinde sınırsız bir ralli bulmaya çalışırken 0.22 desteğini test etmeye devam etti. Fiyatla düşüş eğilimini yeniden teyit etmekten kaçınmak için, ani trend çizgisi direncini devirmesi gerekiyordu.

Dogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe
XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe
LUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor?
Bitcoin 40 Bin Doları Geri Aldı: Bitcoin Cash %13 Arttı!
Düşük Bir Zaman Dilimi Konsolidasyonundaki AXS, Yatırımcılar İçin Bu Anlama Gelebilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!