Ünlü Sanatçı Refik Anadol’un NFT Koleksiyonu 6.2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Refik Anadol’un NFT koleksiyonu 6.2 milyon dolara alıcı buldu. Refik Anadol, NFT ve metaverse alanında önde gelen bir sanatçıdır. Dijital sanat üzerine sayısız esere imza attı ve eserleri tüm dünyada büyük ilgi gördü. NFT, geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın uzay taşımacılığı şirketi SpaceX ile ortak olduğunu belirten ünlü sanatçının, SpaceX’in uzay yolculukları sırasında aldığı verilerden üretildi.

Anadol tarafından SpaceX ile ortaklaşa tasarlanan NFT koleksiyonu 6,2 milyon dolara satın alındı. Andol’un yaptığı bağış ile St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi, NFT satışlarından elde edilen gelirin %30’unu alacak.

Refik Anadol’un NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

Tanınmış sanatçı, SpaceX ile birlikte çalıştığı NFT koleksiyonu  “An Important Memory for Humanity”’ satıldığını Twitter’da açıkladı;

Dear Friends, I am extremely happy to announce An Important Memory for Humanity – our limited-edition NFT collection that utilizes data from the world’s first all-civilian space flight, @inspiration4x mission sold for $6.2M ! And most importantly $2.5M donated to @StJude Hospital pic.twitter.com/cTaRWTBhIc

— Refik Anadol (@refikanadol) April 11, 2022

Sevgili dostlar, sizlere duyurmaktan çok mutluyum… Dünyanın ilk tamamen sivil uzay uçuşundan @inspiration4x alınan verileri kullanan sınırlı sayıda NFT koleksiyonumuz olan İnsanlık İçin Önemli Bir Hafıza 6,2 milyon dolara satıldı! Ve en önemlisi @StJude hastaneye 2,5 milyon dolar bağışlandı.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Sanatçı Refik Anadol’un NFT Koleksiyonu 6.2 Milyon Dolara Alıcı Buldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!