Solana: Ani Bir Düşüş Olması Durumunda Yatırımcıların Nelere Dikkat Etmesi Gerekiyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın (SOL) toparlanması, Bitcoin’in 37.700 dolardan canlanmasının ardından yükselen piyasadaki çoğu altcoin ile aynı doğrultuda oldu. Satıcılar 136 dolardan satış başlatırken, SOL kanalda bir çıkış gördü.  

Günlük grafiğine daha yakından bakıldığında, daha fazla geri çekilme olasılığını ortaya çıkardı. 20 EMA (kırmızı) düşmeye devam ederse, SOL 99-105 dolar aralığında bir sıkışma aşamasına girebilir. Alt, son 24 saatte %7.9 düşüşle 102$ civarında işlem gördü.

Solana Günlük Grafik

Solana: Ani Bir Düşüş Olması Durumunda Yatırımcıların Nelere Dikkat Etmesi Gerekiyor? 3

Önceki düşüş evresi, yaşam boyu en yüksek seviyesinden %71 gibi korkunç bir geri çekilme gördü. Bu aşamada, Solana azalan bir kanalda (beyaz) amortismana tabi tutulmuştur. Ancak boğalar, altı aylık yatay desteği 85 $ ‘da sürdürme konusunda gözle görülür bir şekilde istekliydi. 

Bu, Supertrend’in dört ay içinde ilk kez yeşil bölgeye girdiği bir yükseliş rallisiyle sonuçlandı. Sonuç olarak, token 14 Mart ile 3 Nisan arasında %83’ün üzerinde değer kazandı. Hacim aralığında gözlemlendiği gibi, 136$ işareti, yüksek likidite ve boğa koşusuna karşı direnç sağladı.

Yukarı kanaldan düşerken, 20 EMA güneye bakarken Supertrend kırmızıya döndü. Bu yörünge, 100 $ işaretine doğru daha fazla geri çekilmeye yol açabilecek düşüş eğilimini ima etti. Bu seviye güçlü likidite sunduğundan, alıcılar devreye girip durumu kendi lehlerine çevirmeye çalışabilir.

Gerekçe

solanaSolana: Ani Bir Düşüş Olması Durumunda Yatırımcıların Nelere Dikkat Etmesi Gerekiyor? 4

RSI, hayati orta hat desteğini kaybettiği için genel düşüş anlatısını yeniden doğruladı. Devam eden bir güneye doğru hareket, mevcut düşüş ateşine yalnızca yakıt katacaktır.

Ayrıca, Aroon yukarı (sarı) hala güneye sıfır işaretine doğru bakıyordu. Düşerken, fiyat grafiğinde daha fazla geri çekilmeye neden olabilir. 

Çözüm

Süper Trend işaretindeki son değişiklik ve teknik osilatörlerindeki düşüş okumaları göz önüne alındığında, Solana kendisini uzun süreli bir düşüşte bulabilir. Bu durumda, alıcılar, artan bir düşüşü önlemek için 100 $ işaretini sağlamalıdır.

Ayrıca, Bitcoin hareketinin daha geniş duyarlılığı üzerindeki etkisini düşünmek de karlı bir hamle yapmak için hayati olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
5

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana: Ani Bir Düşüş Olması Durumunda Yatırımcıların Nelere Dikkat Etmesi Gerekiyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!