Kripto Para Neden Düşüşte? Kripto Para Ne Zaman Yükselir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasaları için geçtiğimiz hafta pek iç açıcı olmadı ve devam eden günlerde de benzer bir çizgi izlemeyi sürdürüyor. Özellikle lider kripto para Bitcoin’in (BTC) 43.000 dolar bandının altına düşmesi ile birlikte düşüş trendine giren kripto para piyasası, bugün Bitcoin’in (BTC) 40.000 doların altına inmesi ile daha da düşüşe geçmiş durumda. Peki kripto para neden düşüşte ve ne zaman yükselir?

Kripto Para Neden Düşüşte ve Ne Zaman Yükselir?

Lider kripto Bitcoin (BTC) 24 saat içinde yüzde 15 düştü ve 15 Mart’tan bu yana ilk kez 40.000 doların altına geriledi. Bu arada Ethereum (ETH) ise yüzde 14 düşerek 23 Mart’tan bu yana ilk kez 3.000 doların altında kaldı. Ek olarak CoinMarketCap’e göre, kripto piyasalarının 24 saat içinde yüzde 9.4 düşerek 1.82 trilyon dolarlık bir piyasa değerine geriledi.

İlginizi çekebilir: Ubisoft, White Star Capital’in İkinci Kripto Fonuna Yatırım Yaptı

Eğer ki bu düşüşün nedenine dair makul cevaplar arıyorsanız, hisse senedi piyasalarına göz atmamızda fayda var. ABD’de halka açık en çok işlem gören 500 şirketin yer aldığı bir endeks olan S&P 500, yüzde 1.7 oranında düşüşle kapandı, Dow Jones Sanayi Ortalaması Pazartesi günü yüzde 1.2 düşüşle tamamlarken, teknoloji ağırlıklı Nasdaq, değerinin tam yüzde 2.2’sini kaybetti.

Tarihsel olarak da diğer kripto para birimi fiyatlarıyla oldukça ilişkili olan Bitcoin (BTC), son zamanlarda hisse senedi fiyatlarıyla giderek artan bir şekilde ilişkili hale geldi. Doğal olarak bu düşüş atmosferi de kripto para piyasalarında düşüşe neden oldu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Neden Düşüşte? Kripto Para Ne Zaman Yükselir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!