IOST Foundation, 100 Milyon Dolarlık Teşvik Fonu Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IOST Foundation, IOST’nin çok yönlü büyümesini teşvik etmeyi amaçlayan Ethereum Virtual Machine (EVM) geliştiricileri için 100 milyon dolarlık özel teşvik fonu başlattı. Söz konusu fon IOST Foundation’ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

IOST Foundation, 100 Milyon Dolarlık Teşvik Fonu

IOST Foundation, Ethereum Virtual Machine (EVM) geliştiricileri için teşvik fonu başlatıyor. Bu özel fonun kapsamı, sadece IOST zincirinde Dapps geliştiren başvuru sahipleriyle sınırlı değildir; Çok zincirli geliştirme planlarına sahip diğer EVM uyumlu zincirlerde dağıtılan tüm seçkin projeler de destek için başvurabilir.

İlginizi çekebilir: TON Foundation, Toncoin için Ekosistem Fonunu Başlattı

Detaylandırmak gerekirse EVM, geliştiricilerin Ethereum ağı üzerinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için kullanabilecekleri bir yazılım platformu olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse TON Foundation, Toncoin için ekosistem fonunu başlattı. Huobi, Kucoin ve diğer firmaların da söz konusu olan bu fona destek verdi. Toncoin, Huobi ve Kucoin gibi isimlerinin de desteği ile 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlattı. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
IOST Foundation, 100 Milyon Dolarlık Teşvik Fonu Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!