Animoca Brands, Oyun Stüdyosu Eden Games’i Satın Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken satın alımlar da hızla artmış durumda. Son olarak Animoca Brands tarafından yapılan açıklamaya göre şirketi, yeni Blockchain tabanlı oyunların geliştirilmesi için Fransa merkezli video oyun stüdyosu Eden Games’i satın aldı.

Eden Games Geliştirici Ekibi

Animoca Brands, Eden Games’i Bünyesine Kattı

NFT temelli Blockchain destekli motor sporları oyunları ile tanınan Hong Kong merkezli oyun stüdyosu Animoca Brands, Fransa merkezli video oyun şirketi Eden Games’i bünyesine dahil etti. 

Yapılan açıklamaya göre Animoca Brands, bu satın alımla birlikte mevcut ve yeni oyunlarında Eden Games’in tecrübesinden yararlanacak. Eden Games’in satın alımıyla Animoca Brands yeni Blockchain tabanlı yarış oyunları da geliştirecek. Gear.Club Unlimited, Gear.Club Unlimited 2, Gear.Club Mobile ve F1 Mobile oyunları ile tanınan Eden Games’in oyunları 60 milyondan fazla indirilmiş durumda. Bugatti, BMW ve Pagani’nin de aralarında bulunduğu 30’un üzerinde otomobil üreticisiyle anlaşması bulunan Eden Games’in bu anlaşmalarının uzun süreli olduğu biliniyor. 

İlginizi çekebilir: Paris Blockchain Week Summit 2022 Başladı

Konu hakkında açıklama yapan Eden Games kurucularından David Nadal, satın alımın Eden Games için yeni bir sayfa açtığını belirtti. Nadal ayrıca satın alım sonrasında Animoca Brands ile web3 temelli oyunlar geliştirmeyi dört gözle beklediklerini dile getirdi. 

Son olarak Animoca Brands bu yılın başlarında çıktığı finansman turunda 358.888.888 dolar toplamıştı. Yatırımın stratejik satın alımlar ve yatırım geliştirmeler için kullanılacağı da Animoca Brands tarafından açıklanmıştı. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands, Oyun Stüdyosu Eden Games’i Satın Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!