Terra, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 09 Nisan Cumartesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 44 bin dolarlık alanın altına kaydı ve önceki gün onu arz alanı olarak yeniden test etti ve kripto pazarında satışlar görüldü. Terra ve STEPN daha düşük zaman dilimlerinde düşüş trendindeyken, Waves son iki haftanın kazanımlarının önemli bir bölümünü silen ciddi bir düşüş gördü.

Terra (LUNA) Analiz

Terra, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 09 Nisan Cumartesi 4

LUNA, direnç bölgesinin altına 94.3 dolardan düştü. Fibonacci düzeltme seviyeleri (sarı), özellikle fiyatın bir geri dönüş öncesi konsolide olduğu seviyeler olan %61.8-78.6 seviyeleri, yeterli talep göremedi.

LUNA’nın arkasındaki momentum, RSI 333’te durduğundan düşüşteydi ve önümüzdeki birkaç saat içinde LUNA’nın daha fazla kayıp vermesi muhtemeldi. RSI son birkaç gündür nötr 50’nin altında ve CMF de güçlü satış baskısı göstermek için -0.05’in altına düştü. Kümülatif Hacim Deltası da kırmızıydı.

STEPN (GMT) Analiz

analizTerra, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 09 Nisan Cumartesi 5

Olağanüstü kazançların ardından GMT, fiyat tekrar tekrar 2,1 dolar destek seviyesini tekrar test edip bir dizi daha düşük seviyeler belirlediğinden, geçtiğimiz hafta bir miktar sıkıştırma gördü. 2,1 dolar ve 2,23 dolar yakın vadede önem seviyeleridir ve daha kuzeyde 2,4 dolarlık alan muhtemelen direnç sunacaktır.

Son on günün (beyaz) azalan trend çizgisi direnci de, bir kırılma gerçekleştirmek için boğaların yenmek istediği bir seviye olacaktır.

RSI, fiyatın yanı sıra, momentumun son günlerde ne kadar durduğunu ve nötr 50’de çitin iki yanından geçtiğini gösterdi. OBV de nispeten yataydı, ancak satış hacmi son birkaç gün içinde alımdan biraz daha yüksek.

WAVES Analiz

analizTerra, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 09 Nisan Cumartesi 6

WAVES, son birkaç günde önemli satış baskısı gören başka bir kripto paraydı. Fibonacci seviyeleri (sarı), %27,2’lik genişleme seviyesini 24,64 $’da, yatay destek seviyesi de 23,39 $’da sundu.

A /R, satış baskısının istikrarlı ve alıştan daha yüksek olduğunu gösterirken, RSI da güçlü bir düşüş momentumu gösterdi. 25.5 $, 24.4 $ ve 21.6 $, 27 $ veya daha yüksek olan kısa pozisyonlar için kâr elde etmek için hedeflerdir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 09 Nisan Cumartesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!