Cardano TVL Miktarı 220 Milyon Doların Altına Geriledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle Cardano ağına kitlenen varlıkların 300 milyon doları aştığını paylaşmıştık. Her ne kadar kısa bir süre içerisinde bu derece büyük bir varlığa erişse de, Cardano bu başarıyı sonuna kadar görememişe benziyor. Öyle ki Cardano TVL miktarı DefiLIama verilerine göre 220 milyon doların altına düşmüş durumda.

Cardano TVL Miktarı Hızla Düşüyor

Kilitli toplam değer (TVL), merkezi olmayan bir finans (DeFi) protokolüne veya DeFi protokollerine yatırılan kripto varlıklarının toplam değerini ifade eden önemli bir parametre olarak karşımıza çıkıyor. Cardano, TVL’ye büyük katkı sağlayan Sundaeswap ve Minswap projelerinin başlatılmasının ardından Ocak ayından itibaren TVL’de istikrarlı bir büyümeye tanık oldu.

İlginizi çekebilir: Sky Mavis COO’su, Ronin Saldırısında Sorumluluğu Üstlendiklerini Açıkladı

Ancak Cardano, belki de son dönemde yaşanan düzenleyici belirsizliğin bir etkisi olarak bu başarıyı uzun süre sürdürememişe benziyor.

28 Mart’ta ulaşılan 434.74 milyon dolarlık TVL’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden alınan Cardano, 2022’nin başlangıcından bu yana TVL’de yaklaşık yüzde 50.000 büyüme kaydetti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano TVL Miktarı 220 Milyon Doların Altına Geriledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!