Litecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Son 24 saat içinde, genel duygu kendini ‘korku’ bölgesine geri sürükledi. Sonuç olarak, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Stellar, aşırı satılmış 4 saatlik bir RSI ortaya çıkardı. S0, önümüzdeki birkaç gün içinde acil desteklerinden kısa vadeli bir canlanma muhtemel görünüyordu.

Litecoin (LTC) Analiz

Litecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 5

Bir önceki yükseliş rallisinde LTC, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanalda (beyaz) büyüdü. Bu ralli, alt fiyatın 24 Şubat’ta 14 ayın en düşük seviyesine ulaşmasından sonra başladı. Bu arada, boğalar iki aylık dirençte 131$ işaretine yakın bir engel buldu.

Bu nedenle, bu işaretin tersine çevrilmesi, alt değerini  20/50/200 EMA’sının altına iten bir yukarı kanal arızasına neden oldu. Şimdi, 20/200 EMA’nın olası bir düşüş geçişi, satıcılar lehine bir eğilim değişikliğine neden olabilir.

Basın zamanında, LTC 113,5 dolardan işlem gördü. RSI, 26 işaretinde aşırı satım bölgesinin derinliklerindeydi. Dolayısıyla, bu seviyeden olası bir canlanma, LTC’yi 116 dolarlık direnç testi için konumlandırabilir.

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

AnalizLitecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 6

Yükseliş aşaması yükselirken, BCH kayıp 356 dolarlık işareti geri almak için keskin bir şekilde yükseldi.

En son geri çekilme, 331 dolarlık desteği test eden düşen bir kama (beyaz) gördü. BCH, son iki gün içinde değerinin %12’sinden fazlasını kaybetti. Kamanın herhangi bir yakın üst trend çizgisi, 356 dolar seviyesine doğru desenli bir kırılmaya neden olabilir.

Basın zamanında, BCH 334,4 dolardan işlem gördü. Aşırı satım RSI, herhangi bir canlanma şansı sağlamak için 30 işaretini geçmeyi hedefliyordu. Ayılar baskı uygulamaya devam ederken, DMI hatları arasındaki boşluk  aşırı gerildi.

Ethereum Classic (ETC) Analiz

AnalizLitecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 7

ETC, Şubat ayı zirvelerinden değerinin üçte birinden fazlasını kaybetti ve trend çizgisi desteğinde (beyaz, kesikli) aylık en düşük seviyesine düştü. Ardından, boğalar devraldı ve %108.8’lik bir büyümeyi 52.2$’a doğru itti.

O zamandan beri, ETC’yi tüm EMA şeritlerinin altına yönlendiren bir düşüş aşamasında olmuştur. Bu şeritler aşağı yönlü bir dönüş yaparken, ayılar görünür bir şekilde kenarlarını tasvir etti. Basın zamanında, ETC 42.392 dolardan işlem gördü. Ayı RSI aşırı satım bölgesinden çıkarken 30 seviyesinin üzerinde toparlandı.

Stellar (XLM) Analiz

AnalizLitecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 8

Stellar (XLM) 0,26 $ direncini devirmek için mücadele ettiğinden beri, alt hızla 0,16 $ seviyesindeki uzun vadeli desteğine doğru geriledi. O zamandan beri, son üç hafta içinde XLM, 0.24 $ seviyesinden ayrılan sağlam bir yukarı kanal rallisi gördü. 0,2 dolarlık işaret sağlam dururken, mevcut seviyenin üzerinde veya üzerinde herhangi bir kapanış sabah yıldızı (yükseliş) mum grafiğini teyit edecektir.

Basın zamanında, XLM 0.2105 dolardan işlem görüyordu. Önceki altcoinlere benzer şekilde, XLM’ler RSI, boğalar 0.22 $ seviyesini test etmeye çalışırken 19 seviyesinden geri döndü.

Litecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Luna Fiyat Analizi: LUNA Günlük % 6 Düşüşle Aşağı Yönde Eğilim Gösteriyor!
XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler!
MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Solana Fiyat Analizi: SOL Bir Gecede % 9 Düştü, İzlenmesi Gereken Destek Bu!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Litecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin, Bitcoin Cash, ETC, Stellar Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!