Binance, Terra’nın Stabilcoin’i UST’yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Terra’nın stablecoin’ini UST için stake etmenin artık mümkün olduğunu duyurdu.

Binance, UST’yi Desteklemeye Başladı

Binance, yıllık yüzde 19,63’e varan getiri sağlayan Terra (LUNA) UST stabilcoini için destek başlattı.

Binance, Ağustos 2020’de, ilk olarak DeFi staking’i uygulama niyetini açıkladı. Başlangıçta, MakerDAO platformunun sabit parası olan Dai’yi stake etti.

#Binance Staking launches $UST staking with up to 19.63% APY@terra_money

https://t.co/kCjp27H8nl pic.twitter.com/IWMRxHnrnE

— Binance (@binance) April 6, 2022

Terra (LUNA) geçtiğimiz günlerde 119,18$’lık bir önceki en yüksek seviyesine ulaştı. 16.6 milyar dolarlık piyasa değeri ile Terra’nın UST’si, en büyük merkezi olmayan stabil paradır. Tether’in USDT’sinin ve Circle’ın USDC’sinin aksine, merkezi bir taraf tarafından yönetilir.

Binance, Terra’nın Stabilcoin’i UST'yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!Binance, Terra’nın Stabilcoin’i Ust’Yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!

 

UST, Anchor Protocol, Dai ve USDC gibi rakiplerden önemli ölçüde daha yüksek bir yıllık yüzde getirisine (APY) sahiptir. Yakın tarihli bir tweet’te Terra yaratıcısı Do Kwon, bu fiyatlandırmanın 30 milyondan fazla Binance müşterisi tarafından kullanılabileceğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Terra’nın Stabilcoin’i UST’yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!