Goldman Sachs, Varlık Yönetimi Müşterilerine Bitcoin Hizmeti Sunmaya Hazırlanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Goldman Sachs, Bu yılın ikinci çeyreğinde varlık yönetimi müşterilerine kripto varlık hizmeti sunmayı planlıyor.

Dünyanın en büyük yatırım bankası olan Goldman Sachs, yakında kripto varlık hizmetlerini başlatmayı planlıyor. Dijital varlıkların küresel başkanı Mary Catherine Rich, CNBC ile yaptığı bir röportajda, özel varlık yönetimi işinin müşterilerine Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri için hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Rich, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Özel sermaye müşterilerine ekosisteme anlamlı ve uygun erişim sağlama yöntemlerini araştırmak için şirket genelindeki ekiplerle birlikte çalışıyoruz ve bunu yakın gelecekte başarmayı umuyoruz.

Bankanın eylemi, diğer büyük geleneksel bankacılık kurumlarının kripto varlık hizmetleri açıklamalarını takip ediyor. Bir başka büyük banka olan Morgan Stanley, bu ay müşterilerine Bitcoin fonları satabileceğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Goldman Sachs, Varlık Yönetimi Müşterilerine Bitcoin Hizmeti Sunmaya Hazırlanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!