Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Uniswap fiyatı, boğaların lehine trendde bir kayma olduğunu gösteren mükemmel bir dip dönüş düzeni kurdu. Bu model, BTC’nin konsolide olduğu bir zamanda geliyor ve bu da bir yükseliş kırılması olasılığına daha fazla şans veriyor.

Ayrıca, zincir içi metrikler de dipten dönüş modeli için iyimser bir görünümü desteklemektedir.

Uniswap fiyatı 4 Mart’ta 9,38 dolardan yüksek bir salıncak kurdu ve kabaca %13 düşerek 8,1 dolardan düşük bir salıncak oluşturdu. Bu hareketi, 9.38 doları tüketen ve bir direnç bariyeri olarak rolünü sağlamlaştıran %16’lık hızlı bir artış izledi.

UNI, engeli aşmayı başaramadı ve ikinci en düşük seviyeyi oluşturmak için 8.1 dolar destek seviyesine geri döndü ve bu da dipten dönüş modeli potansiyeli olduğunu gösteriyor. O zamandan beri, Uniswap fiyatı %16 arttı ve şu anda 9.38 dolar direnç seviyesini kırmaya çalışıyor.

Toplamda, 4 Mart’tan 17 Mart’a kadar olan fiyat hareketi, bir W-dibinin oluşmasına neden oldu. Bu tavanın üzerinde belirleyici dört saatlik bir mum çubuğu, bir kırılma sinyali verecek ve bir yükselişi başlatacaktır.

Bu kurulum için hedef, en yüksek tepe ile en alçak vadi arasındaki mesafenin ölçülmesi ve kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilir. Uniswap için, W-dip teknik oluşumu, 9.38 dolarlık engeli bir destek seviyesine çevirmeyi başarırsa, 10.69 dolara %13’lük bir yükseliş öngörüyor.

Bazı durumlarda, bu ralli 11,85 dolara kadar çıkabilir ve toplam kazancı %13’ten %26’ya getirebilir.

Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır! 3

Teknik görünüm yükseliş görünümü önerirken, 30 günlük Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) modeli, zincirleme bir perspektiften yükseliş hareketi olasılığına güvenilirlik katıyor. Bu gösterge, geçen ay UNI jetonları satın alan yatırımcıların ortalama kar/zararını değerlendirmek için kullanılır.

-%10’un altındaki negatif bir değer, kısa vadeli sahiplerin zararda olduğunu ve tipik olarak uzun vadeli sahiplerin birikme eğiliminde olduğunu gösterir. Bu nedenle, -%10’un altındaki bir değere genellikle “fırsat alanı” denir.

Uniswap için, MVRV -%-10,5’ten %0,85’e yükseldi ve bu da sahiplerin biriktiğini gösteriyor. Tarihsel veriler göz önüne alındığında, UNI, yaklaşık %11,38 ile yerel bir zirveye ulaştı ve bu, 30 günlük MVRV’nin daha yükseğe çıkmak için daha fazla alana sahip olduğunu gösteriyor.

UniswapUniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır! 4

İlginç bir şekilde, bu artış, Uniswap fiyatı yükselirse, sahipleri su altından kâra çıkaracağı için gerçekleşecektir. Bu nedenle, bu zincir üstü endeks, UNI’nin hızlı bir yükselişe hazır olduğunu öngören teknik görünüme bir arka rüzgar ekliyor.

Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır!
Bitcoin 42K Dolara Dokundukça Kripto Piyasaları Günde 80 Milyar Dolar Ekliyor!
XRP Fiyat Analizi: Ripple Kritik Bir Direncin Altında Mücadele Ediyor, Sırada Ne Var?
Avalanche, NEAR, Algorand Fiyat Analizi: 18 Mart Cuma
Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!