Binance, Ontario’daki faaliyetlerini durduracağını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası daha önce faaliyetleri durduracağını açıkladıktan sonra, eyalette kayıtsız bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini kabul etti.

Binance çarşamba günü Kanada’daki Ontario Menkul Kıymetler Borsası (OSC)’ye ilişkin yaptığı açıklamada, borsanın Ontario sakinleriyle ilgili faaliyetleri durduracağını doğruladı. Borsa ayrıca yeni Ontario hesaplarının açılmasını durduracağını ve üçüncü bir tarafın yönetimi altındaki bazı Ontario kullanıcılarına ücret indirimleri ve geri ödemeler sağlayacağını belirtti.

Kripto para borsası Binance geçtiğimiz yıl haziran ayında artık Ontario hesaplarına hizmet vermeyeceğini açıklamıştı ve müşterilere yıl sonuna kadar aktif pozisyonlarını kapatmalarını tavsiye etmişti. Bu son gelişme ise geçen yıldan bu yana süre gelen anlaşmazlığın çözüldüğüne işaret ediyor. OSC, Binance’ın duyurusundan bir ay önce kripto para borsaları için yeni bir izahname ve kayıt şartları getirdi.

Binance borsası geçtiğimiz aralık ayında yatırımcılara, Ontario’da kayıt olmamasına rağmen eyalette faaliyetlerine devam etmelerine izin verdiğini açıklamıştı. OSC ise bu iddiayı hemen yalanlamıştı ve Binance çarşamba günü sunulan taahhütte, yaptığı açıklamanın doğru olmadığını kabul etti. Borsa ayrıca 1 Ocak’ta paylaştığı bir e-posta’da Ontario yatırımcılarına alım-satım ve oryantasyonların kısıtlandığını söylediğini ancak her zamanki gibi alım-satım yapmalarına izin vermeye devam ettiğini belirtti. Ontario kullanıcılarına kendi pozisyonlarını kapatmaları için 90 gün verilmişti.

OSC ise, “taahhütte açıklanan olaylardan kaynaklanmayan Ontario menkul kıymetler yasasının geçmiş, şimdi veya gelecekteki tüm ihlalleri için Binance’a karşı icra davası açma hakkını saklı tuttuğunu,” belirtti.

Ontairo düzenleyicisi, kripto borsalarına karşı sert tutumuyla dikkatleri çekiyor. Regülatör, yakın zamanda bir zamanlar eyalette faaliyet gösteren Bitfinex, OKEx, Bybit, KuCoin ve Polo Digital Assets’in de dahil olduğu birkaç borsaya karşı harekete geçmişti. Ocak ayı sonundan itibaren Bitbuy, Coinberry, CoinSmart, Fidelity Digital Assets ve Wealthsimple borsalarının Ontario’da faaliyet göstermesine izin verildi. OSC ayrıca geçtiğimiz ağustos ayında Tether (USDT)’yi yasaklamıştı.

Binance diğer Kanada eyaletlerinde faaliyetlerine devam edecek. Alberta Menkul Kıymetler Komisyonu, Binance’ın ülkedeki ana düzenleyicisi olma özelliğini koruyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Ontario’daki faaliyetlerini durduracağını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!