Trust Wallet CEO’su, Web3’ün benimsenmesini engelleyen sebepleri açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 endüstrisinin yaygın olarak benimsenmesi eninde sonunda bir gerçekliğe dönüşebilir. Ancak Trust Wallet CEO’su Eowyn Chen, kitlesel benimsemenin önünü kapatan üç ana sebep öngördüğünü paylaştı. 

18 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Avustralya Kripto Kongresi’nde Eowyn Chen, Web3 endüstrisindeki büyümeyi ele alarak güvenlik, kullanım kolaylığı, kimlik ve mahremiyet gibi unsurların hayati önem taşıdığına değindi.  

Binance borsası tarafından iki yıl önce satın alınan çok zincirli ve emanete dayalı olmayan kripto para cüzdanı Trust Wallet’ın CEO’su Chen, Cointelegraph muhabirlerinin de ziyaret ettiği Avustralya, Queensland’de açılış konuşması yaptı. 

Chen ilk olarak, güvenliğe değinerek tanınan bir dolandırıcıyla bağlantı gibi “akıllı sözleşmenin muhtemel sorunları mevcutsa” kullanıcıların uyarılması gerektiğini söyledi. 

Bununla birlikte Trust Wallet CEO’su, “bu akıllı sözleşmede gezinmek için gerçekten güven kazanmak isteyen kullanıcıların” ilerlemeye geçmeden önce kodu okumaları ve kırmızı bayrak olup olmadığını kontrol etmeleri gerektiğini vurguladı. 

Tüm bu işlemler tamamlandığında ise Eowyn Chen, kullanıcıların akıllı sözleşmelerin kodunu okumak zorunda kalmayacağının ve herkes için daha erişilebilir hale geleceğinin altını çizdi ve şöyle devam etti: 

“Endüstrinin tüm farklı bölümlerinin birlikte çalışması gerekiyor ki ana akım kullanıcıları için geleceği daha güvenli bir alan haline getirebilelim.” 

Eowyn Chen, ayrıca bir tür sivil toplum öz yönetimine sahip olmak için tüm zincir ekosistemleri de dahil olmak üzere yapabilecekleri daha fazla şey olduğuna inandığının altını çizdi. 

Chen’e göre, ele alınması gereken en önemli noktalar, kullanıcıların “gerçek” olmalarını, özel bilgilerinin ifşa edilmesini önlemelerini ve düzenleyicilerin uygunluğu kontrol etmelerini kolaylaştırmasını sağlayan “kimlik ve gizlilik” unsuru oldu. 

Trust Wallet CEO’su, ABD’nin CBDC’ler üzerinde bir çalışma yürüttüğünü ve halkın en büyük endişesinin CBDC’ler konusunda gizlilik sorunu hakkında endişe duymaları olduğunu söyledi. Düzenlemeler söz konusu olduğunda ise endüstrinin geleceğini düşünmek zorunda olduklarını vurguladı. 

Mevcut ayı piyasası, kayıtlara geçen en kötü dönemlerini yaşayan piyasa oldu ve birçok kripto para borsası ve şirket tekin mücadeleler verdi. Eowyn Chen ise bu durumu, Web3 endüstrisinin bir sonraki boğa piyasası gelmeden önce önündeki bu üç engeli ele alabilmesi için bir fırsat olarak görüyor. 

Bu alanda çalışan herkesin gelecek için mükemmel bir konumda olacağını belirten Chen, “endüstrimiz son derece hazır” ifadelerini kullandı ve şunları söyledi: 

“Böylelikle bir sonraki boğa piyasası geldiğinde ve zamanlama doğru olduğunda, hazır olacağız ve endüstriyi gerçekten erken benimseyenlerden alıp doğru kitlesel benimseme düzeyine taşıyabiliriz.”

Öte yandan Chen’in Web3 endüstrisine ilişkin vizyonu, “dünyanın ekonomik sistemine olumlu bir değişiklik” getirmeyi ve kullanıcılarla sürdürülebilir ve uzun vadeli bir ilişki kurmayı içeriyor.  

Related: How adoption of a decentralized internet can improve digital ownership

Son olarak Chen, kullanıcıların blokzincire erişim sağlama ve varlıklarını ücretsiz bir şekilde kontrol edebilme gibi temel haklarını güçlendirebilecekleri ve koruma altına alabilecekleri Web3 misyonunu yerine getirdiklerini ifade ederken “Kullanıcıları ve inşa edenleri güçlendiren açık erişimli daha iyi ürünler oluşturma görevimiz var ve açık standart olmak ve tekelleri önlemek için çaba göstermeliyiz” dedi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trust Wallet CEO’su, Web3’ün benimsenmesini engelleyen sebepleri açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!